Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Hzr 2021 #1 Bir gün iyi bir gün kötüyüm ne olacak benim bu hallerim bilmiyorum ki
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Hzr 2021 #5 Sabah yorgunluk vardı yataktan zor kalktım gün içinde keyfim yerine geldi şu an için keyifli sonrasını bilemem gel gitli oldum bu ara yine
Sabah yorgunluk vardı yataktan zor kalktım gün içinde keyfim yerine geldi şu an için keyifli sonrasını bilemem gel gitli oldum bu ara yine
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Hzr 2021 #9 yilmaz27 dediki: Genişletmek için tıklayın... Komsum bu halin ney ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Hzr 2021 #10 hic sorma yesim434 dediki: Komsum bu halin ney )) Genişletmek için tıklayın... iste öyle hic sorma yazilari okuyamiyorum gözlerim dünden beri ysardi durdu sular akiyor gözlerimde birde aci biber gibi yaniyor (
hic sorma yesim434 dediki: Komsum bu halin ney )) Genişletmek için tıklayın... iste öyle hic sorma yazilari okuyamiyorum gözlerim dünden beri ysardi durdu sular akiyor gözlerimde birde aci biber gibi yaniyor (