yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Ekm 2021 #1 Bugün salı peki pazartesi sendromu bitti mi?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Ekm 2021 #3 haftanin hangi günü olursa olsun yasiyoruz iste
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 12 Ekm 2021 #4 Salı benim için çilekeş geçti
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Ekm 2021 #5 Pazartesi sendromunda küçük bir küçültme yaptım daha iyi geçiyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Ekm 2021 #7 YoRuMSuZ dediki: Pazartesi sendromunda küçük bir küçültme yaptım daha iyi geçiyor Genişletmek için tıklayın... Karadeniz li olunca her işe bir Care bulunuyor Not benim. Berbat tan da berbat herşey sabah 8 de gelen bir telefonla başladı ve 1 saat önce biti gibi duruyor yanı açıkçası salı ıyı salladı
YoRuMSuZ dediki: Pazartesi sendromunda küçük bir küçültme yaptım daha iyi geçiyor Genişletmek için tıklayın... Karadeniz li olunca her işe bir Care bulunuyor Not benim. Berbat tan da berbat herşey sabah 8 de gelen bir telefonla başladı ve 1 saat önce biti gibi duruyor yanı açıkçası salı ıyı salladı