• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bülent Uygun'dan iddialı mesajlar

jeriko

Özel Üye
Özel üye
Süper Lig'de zirvenin sahibi olan Sivasspor'da Teknik Patron Bülent Uygun, Beşiktaş maçı öncesi iddialı mesajlar verdi...
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hafta sonu yapacakları Beşiktaş maçında kazanan taraf olmak istediklerini belirterek, ''Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok ama Anadolu'da bu güzellikleri başaran futbolcularımın kazanacağı çok şeyi var'' dedi.

Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, taraftarlarından bu maça karanfillerle gelmelerini ve maçın sonucu ne olursa olsun rakiplerini alkışlarla uğurlamaları isteğini yineledi.

4 büyüklerin başarılarına bakıldığında bu maçta Beşiktaş'ın favori gösterilmesinin doğal olduğunu ifade eden Uygun, şöyle konuştu:

''Bu maçta en iyi şekilde sahaya futbolumuzu yansıtıp kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüzün olduğunu biliyoruz. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, ama Anadolu'da bu güzellikleri başaran futbolcularımın kazanacağı çok şeyi var. O yüzden bu isteği, bu arzuyu, bu coşkuyu içimizde taşıyarak inşallah kazanan taraf olmak istiyoruz.''

Bir basın mensubunun, Çanakkale'de yaptığı bir açıklamanın bugün tekrar gündeme getirildiğini belirterek, bu konudaki değerlendirmesini sorması üzerine Uygun, şunları kaydetti:

''Gazetecilerin zaten işi bu, hep gündem yaratmak. Ben orada sadece onlara dedim ki, 'hocam Avrupa'ya giderseniz, fark yersiniz' sözüne karşı '6 da yemeyiz, 8 de yemeyiz, 10 da yemeyiz, 11 de yeriz, ama bizi desteklemez misiniz?' dedim. Özellikle bazı büyük gazetelerimizde 4 büyüklerin formasını giyememiş olanların bu işi bu şekilde yaparak o takımın fanatiklerinin sevgisini kazanma isteği var. Benim orada söylediğim, Sivasspor ile kimse alay edemez, o anlamda söylenen bir laftı. Ve ona karşılıkta, (evet yeriz, 6, 8, 10 ama bizi desteklemez misin?) dedim.''

Uygun, aldığı cezayla ilgili bir soru üzerine ise maçı tribünde izlemenin çok daha zor olduğunu ifade ederek, ''Allah'tan benim en büyük şansım yardımcılarımın çok iyi olması. Onlar benim zihniyetimi neler olduğunu iyi bilen ve takımımı en az benim kadar iyi yöneten kardeşlerim'' diye konuştu.

Tahkim Kurulu'nun bu cezayı kaldıracağını tahmin ettiğini ifade eden Uygun, ''Çünkü hak etmediğim bir cezaydı diye düşünüyorum'' dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI
Bu arada Beşiktaş maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Sivasspor'un bugünkü idmanına sakatlığı bulunan Onur katılmadı. Uzun bir süredir sakat olan Hayrettin Yerlikaya da takımla birlikte çalışmalara başlarken, sakatlığı devam eden Faruk Bayar ise idmanda koşu yaptı.

İdmanın başında teknik direktör Uygun, oyuncularını toplayarak bir konuşma yaptı. Daha sonra futbolcuların 2'şerli olarak saha etrafında yaptığı tempolu koşunun ardından, idman dar alanda çift kale maçla devam etti. Maç sırasında Uygun, oyuncularına yapmaları gerekenler konusunda çeşitli uyarılarda bulundu. Sivassporlu futbolcuların idmanda oldukça hırslı ve istekli oldukları görüldü.

Öte yandan Sivasspor'un Beşiktaş maçına kadar bundan sonraki idmanlarının basına kapalı olarak yapılacağı bildirildi.

Geri