Présence Katılımcı 14 Mrt 2012 #1 Hem keyif yapmak hemde küvet tadını çıkarmak için güzel bir tasarım..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Mrt 2012 #6 Harikaa. Başka ne denir ki. Gerçekten güzel keyif yapılır. İnsan hiç çıkmak istemez
Présence Katılımcı 14 Mrt 2012 #7 RUZG4R dediki: çarpmasın bu Genişletmek için tıklayın... Çarpar mı çarpar. ZeyNoO dediki: Harikaa. Başka ne denir ki. Gerçekten güzel keyif yapılır. İnsan hiç çıkmak istemez Genişletmek için tıklayın... Aynen. De ben tv izlerken uyumaya bayılırım. Bu bana teklikeli. 20 cm suda boğulmak istemem.
RUZG4R dediki: çarpmasın bu Genişletmek için tıklayın... Çarpar mı çarpar. ZeyNoO dediki: Harikaa. Başka ne denir ki. Gerçekten güzel keyif yapılır. İnsan hiç çıkmak istemez Genişletmek için tıklayın... Aynen. De ben tv izlerken uyumaya bayılırım. Bu bana teklikeli. 20 cm suda boğulmak istemem.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Mrt 2012 #8 Présence dediki: Aynen. De ben tv izlerken uyumaya bayılırım. Bu bana teklikeli. 20 cm suda boğulmak istemem. Genişletmek için tıklayın... Evet ev sıcak oluşunca birde tv olunca mayışıyorsun tvde ninni gibi geliyor Ama küvette uyumazsın su soğuyunca üşürsün bile uykun kaçar yani
Présence dediki: Aynen. De ben tv izlerken uyumaya bayılırım. Bu bana teklikeli. 20 cm suda boğulmak istemem. Genişletmek için tıklayın... Evet ev sıcak oluşunca birde tv olunca mayışıyorsun tvde ninni gibi geliyor Ama küvette uyumazsın su soğuyunca üşürsün bile uykun kaçar yani