YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Mrt 2011 #1 Hep araba modifiye çalışmalarından örnekler görürüz. Birilerinin hobisi ise ayakkabı modifiye üzerine olmuş İşte modifiye edilmiş spor ayakkabı örnekleri. Modifiye etme çalışmaları başlıyor. Ve sonuç. Siz giyer miydiniz bu ayakkabılardan
Hep araba modifiye çalışmalarından örnekler görürüz. Birilerinin hobisi ise ayakkabı modifiye üzerine olmuş İşte modifiye edilmiş spor ayakkabı örnekleri. Modifiye etme çalışmaları başlıyor. Ve sonuç. Siz giyer miydiniz bu ayakkabılardan
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Mrt 2011 #6 Fikir sahibi olmanız için kapıyı açtık yeteneklerinizi konuşturup farklı modeller üretmek sizden Ayrıca modifiyelerinizin resimlerini eklerseniz izleriz
Fikir sahibi olmanız için kapıyı açtık yeteneklerinizi konuşturup farklı modeller üretmek sizden Ayrıca modifiyelerinizin resimlerini eklerseniz izleriz
cemree =)=) V.I.P 31 Mrt 2011 #7 çok farlı ve güzel bi hobi ben ilk defa görütorum ve çok hoşuma gitti . giyermisin sorusunaysa cavabım evet farklı olmayı seviyorum
çok farlı ve güzel bi hobi ben ilk defa görütorum ve çok hoşuma gitti . giyermisin sorusunaysa cavabım evet farklı olmayı seviyorum
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 31 Mrt 2011 #8 beni yiycekmiş gibi bakıyo sanki daha farklı modifiye edilirse giyebilirim belkii