KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Şbt 2014 #1 Bunları Hatırlıyor musunuz.. şimdi var mı bunlardan..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Şbt 2017 #4 ahh çocukluğumun hatıraları.evet evet var hala öğrencilere yaptırmıştım geçen sene.çok zevkli oldu, ben de tekrar cocuklugunlmdaki o güzel günleri yad etmiş oldumm
ahh çocukluğumun hatıraları.evet evet var hala öğrencilere yaptırmıştım geçen sene.çok zevkli oldu, ben de tekrar cocuklugunlmdaki o güzel günleri yad etmiş oldumm
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 8 Şbt 2017 #5 Benim hiç böyle şeylerin olmadı.. Nasıl yapılıyor bunlar
-araz- EYVALLAH... V.I.P 9 Şbt 2017 #8 dderya dediki: ne bunlar, buzdolabı süsüne benziyo Genişletmek için tıklayın... alci kalibi canim .icine alci doldurup kurumasini bekliyoruz.sonra da kalibindan cikartip boyuyoruz.cok eglenceli idi.
dderya dediki: ne bunlar, buzdolabı süsüne benziyo Genişletmek için tıklayın... alci kalibi canim .icine alci doldurup kurumasini bekliyoruz.sonra da kalibindan cikartip boyuyoruz.cok eglenceli idi.