yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ags 2023 #1 Ben neden her Türkiye geldigimde hastalanıp hastanelik oluyorumBunun sebebi ne ola bilir?
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 1 Ags 2023 #2 Büyük bir nedenle hava değişimi abla. Bazı iklim koşulları bünyede hastalık yapabilir
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Ags 2023 #3 Hava değişimindedir. Oraların havası soğuktur Türkiyenin havası da sıcak insanıda sıcak kısa zamanda alışırsın.
Hava değişimindedir. Oraların havası soğuktur Türkiyenin havası da sıcak insanıda sıcak kısa zamanda alışırsın.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ags 2023 #4 Bu nasıl bir hava değişimi tek benimi etkiliyor Mayıs ayında 3’4 günlügüne Giresun’a düğün için gittim 1 günüm hastanede 1 gün evde yatarak geçti şimdi istanbula düğün için geldim yine 2 gecem hastanede geçti ve sonuç hiç birşey çıkmıyor
Bu nasıl bir hava değişimi tek benimi etkiliyor Mayıs ayında 3’4 günlügüne Giresun’a düğün için gittim 1 günüm hastanede 1 gün evde yatarak geçti şimdi istanbula düğün için geldim yine 2 gecem hastanede geçti ve sonuç hiç birşey çıkmıyor
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Ags 2023 #5 Abla biz çok sarılıyoruz ondan da olur Cok geçmis olsun dikkat et kendine
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Ags 2023 #6 yesim434 dediki: Ben neden her Türkiye geldigimde hastalanıp hastanelik oluyorumBunun sebebi ne ola bilir? Genişletmek için tıklayın... geçmiş olsun (
yesim434 dediki: Ben neden her Türkiye geldigimde hastalanıp hastanelik oluyorumBunun sebebi ne ola bilir? Genişletmek için tıklayın... geçmiş olsun (
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 1 Ags 2023 #7 Şehir değiştirince bile hasta olanlar var abla. Bir de tükettiğin gıda veya su bile etkileyebilir.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Ags 2023 #8 her zaman yaşadığımız bir olay tr ye gidince hastalanıyoruz ama senin Hasta hanede kontrol altında kalman normal değil
her zaman yaşadığımız bir olay tr ye gidince hastalanıyoruz ama senin Hasta hanede kontrol altında kalman normal değil
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Ags 2023 #9 nazenin dediki: Abla biz çok sarılıyoruz ondan da olur Cok geçmis olsun dikkat et kendine Genişletmek için tıklayın... Yok canısı bana kimse sarılmadan ben hasta oldum Sentinus dediki: Şehir değiştirince bile hasta olanlar var abla. Bir de tükettiğin gıda veya su bile etkileyebilir. Genişletmek için tıklayın... Galiba beni hava çarpıyor yilmaz27 dediki: her zaman yaşadığımız bir olay tr ye gidince hastalanıyoruz ama senin Hasta hanede kontrol altında kalman normal değil Genişletmek için tıklayın... Ama komşunun ben her Türkiye geldigimde böyle oluyor ben vatanımı çok sevsemde. Türkiye havası beni sevmiyor
nazenin dediki: Abla biz çok sarılıyoruz ondan da olur Cok geçmis olsun dikkat et kendine Genişletmek için tıklayın... Yok canısı bana kimse sarılmadan ben hasta oldum Sentinus dediki: Şehir değiştirince bile hasta olanlar var abla. Bir de tükettiğin gıda veya su bile etkileyebilir. Genişletmek için tıklayın... Galiba beni hava çarpıyor yilmaz27 dediki: her zaman yaşadığımız bir olay tr ye gidince hastalanıyoruz ama senin Hasta hanede kontrol altında kalman normal değil Genişletmek için tıklayın... Ama komşunun ben her Türkiye geldigimde böyle oluyor ben vatanımı çok sevsemde. Türkiye havası beni sevmiyor