yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 13 Eyl 2009 #3 gereğinden fazla tanıtıcı olmuş yorumsuz kalıcam o kadar yani
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Eyl 2009 #4 Tanışırız tabiiki hocam. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz İyi forumlar.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Eyl 2009 #5 togan69 dediki: benide tanırsanız sevinirim Genişletmek için tıklayın... Cok guzel kendinizi tanitmissiniz bilgilerinle bizde bu sayede tanimis olduk)) Ne diyelim CerezforumAilesine hosgeldin iyi eylenceler
togan69 dediki: benide tanırsanız sevinirim Genişletmek için tıklayın... Cok guzel kendinizi tanitmissiniz bilgilerinle bizde bu sayede tanimis olduk)) Ne diyelim CerezforumAilesine hosgeldin iyi eylenceler
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Eyl 2009 #8 Forumumuza hoş geldiniz... ayrıca konularınızı birleştirdim...Ayrı ayrı iki olmayan biyografiye gerek yok sanırım zamanla tanıyacağız insallah...
Forumumuza hoş geldiniz... ayrıca konularınızı birleştirdim...Ayrı ayrı iki olmayan biyografiye gerek yok sanırım zamanla tanıyacağız insallah...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Eyl 2009 #9 Özellikle memleketini merak ediyorum hocam. Gelince bir zahmet cevap verirsiniz artık artı hoşgeldin diyenlere bir teşekkür
Özellikle memleketini merak ediyorum hocam. Gelince bir zahmet cevap verirsiniz artık artı hoşgeldin diyenlere bir teşekkür