yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Şbt 2022 #3 violeta dediki: Doğru değil bu Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle sana katiliyorum ben Tv izlemeyi sevmiyorum ))
violeta dediki: Doğru değil bu Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle sana katiliyorum ben Tv izlemeyi sevmiyorum ))
M Misafir847 Ziyaretçi 3 Şbt 2022 #4 Kesinlikle katılıyorum. Aynı şekilde selfie çekmekten şarj bitmez yani
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Şbt 2022 #5 violeta dediki: Kesinlikle katılıyorum. Aynı şekilde selfie çekmekten şarj bitmez yani Genişletmek için tıklayın... Selfi ile bitmez ama Candy Crush Saga ile biter bence Teraziye bu eklenseymis ben onay verirdim
violeta dediki: Kesinlikle katılıyorum. Aynı şekilde selfie çekmekten şarj bitmez yani Genişletmek için tıklayın... Selfi ile bitmez ama Candy Crush Saga ile biter bence Teraziye bu eklenseymis ben onay verirdim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Şbt 2022 #6 haberlere bakmıyorum bile ne kadar iğrenç