CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Tem 2022 #1 Yine sizler için yeniden el emeği bir resfebe hazırladım Bakalım gizli kelimeyi kim bulacak?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Tem 2022 #2 kamuflaj Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Tem 2022 #3 Maalesef değil abi Diğerlerinin sembolik bir anlamı var sıralama anlamında, son harfe dikkat ! Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Tem 2022 #4 güldün ya sira gene bende portbagaj Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Tem 2022 #5 Maalesef yine değil J harfinin, dizinin neresinde olduğuna dikkat Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Tem 2022 #6 bilmiyorum su an konsantre olamiyorum Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Tem 2022 #9 CANISIKILANADAM dediki: Tebrikler. En SONDA + J var Genişletmek için tıklayın... vaalla aklimdan da gecmisti tüh kacirdik puani Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Tebrikler. En SONDA + J var Genişletmek için tıklayın... vaalla aklimdan da gecmisti tüh kacirdik puani
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 6 Tem 2022 #10 Güzelmş yeni sorular var mı benimde ilgi alanıma resfebe Upvote 0 Downvote