Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ags 2012 #1 Fotoğraf çekimi için kısa bir zaman ayırabildim. Kaplumbağada bana naz yapmadı
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Ags 2012 #3 bugün bizim bahçe de kavga ediyorlardı,kaplumbağalar bile çıldırmış dedim yavrusu da kaçıp saklandı...
bugün bizim bahçe de kavga ediyorlardı,kaplumbağalar bile çıldırmış dedim yavrusu da kaçıp saklandı...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ags 2012 #4 o kadar usluyduki yada ben ürkütmedim fotograf çekmeme izin verdi Beğenmenize sevindim @KıRMıZılım ve @arz-ı hal canım. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
o kadar usluyduki yada ben ürkütmedim fotograf çekmeme izin verdi Beğenmenize sevindim @KıRMıZılım ve @arz-ı hal canım.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Ags 2012 #5 çok tatlılar)sakin hayvanlar,yükleri sırtlarında özgürlüğün zirvesindeler bence
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ags 2012 #6 kendi halinde, zarar gelecegini anladıgında kabuguna çekilen ve kesinlikle zararsız hayvanlar.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ags 2012 #7 Bırak naz yapmayı durumdan gayet memnun olmalı kaplumbağa Sana doğru hamle yapar gibi bir hali var