SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 31 Mrt 2013 #1 Bunlarda benim uğraşlarım. Not* Koleksiyonuma sizlerden de bir parça görmek isterim.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mrt 2013 #2 Babamda bunların çok daha fazlası mevcuttu biriktirirdi her çeşidini Ama sigarayı bıraktıktan sonra dağıttı birazını
Babamda bunların çok daha fazlası mevcuttu biriktirirdi her çeşidini Ama sigarayı bıraktıktan sonra dağıttı birazını
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 31 Mrt 2013 #3 ZeyNoO dediki: Babamda bunların çok daha fazlası mevcuttu biriktirirdi her çeşidini Ama sigarayı bıraktıktan sonra dağıttı birazını Genişletmek için tıklayın... Belki zamanla bende de çok çeşitli olur ablam.
ZeyNoO dediki: Babamda bunların çok daha fazlası mevcuttu biriktirirdi her çeşidini Ama sigarayı bıraktıktan sonra dağıttı birazını Genişletmek için tıklayın... Belki zamanla bende de çok çeşitli olur ablam.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 31 Mrt 2013 #4 2 tane çakmak var evde onlarıda bi arkadaşım gidip almıştı ki onlardan da sende varmış
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 1 Nsn 2013 #5 MeRciMeK dediki: 2 tane çakmak var evde onlarıda bi arkadaşım gidip almıştı ki onlardan da sende varmış Genişletmek için tıklayın... Hadi ya hangileriymiş onlar.
MeRciMeK dediki: 2 tane çakmak var evde onlarıda bi arkadaşım gidip almıştı ki onlardan da sende varmış Genişletmek için tıklayın... Hadi ya hangileriymiş onlar.
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Nsn 2013 #6 Rujlu ve çikolata görünümlü 2 değişik çakmakta bende mevcut... Unutmazsam eklerim bir ara
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 1 Nsn 2013 #7 felsefe_mi dediki: Rujlu ve çikolata görünümlü 2 değişik çakmakta bende mevcut... Unutmazsam eklerim bir ara Genişletmek için tıklayın... Onları bana yollar mısın ablam
felsefe_mi dediki: Rujlu ve çikolata görünümlü 2 değişik çakmakta bende mevcut... Unutmazsam eklerim bir ara Genişletmek için tıklayın... Onları bana yollar mısın ablam
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Nsn 2013 #8 SizinSesiniz dediki: Onları bana yollar mısın ablam Genişletmek için tıklayın... Hediye olmazsa seve seve Rujlu arkadaşımın, çikolatalı babamın. Gerçi babamdan çarptım pek hediye sayılmaz Ama aynılarından bulursam söz yollarım
SizinSesiniz dediki: Onları bana yollar mısın ablam Genişletmek için tıklayın... Hediye olmazsa seve seve Rujlu arkadaşımın, çikolatalı babamın. Gerçi babamdan çarptım pek hediye sayılmaz Ama aynılarından bulursam söz yollarım