Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 13 Ock 2015 #2 abi ne yaptın sen ya çocukluğuma geri döndüm resmen
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ock 2015 #3 öyle özlemişimki valla bildğin gibi değil çok severdim oynamayı..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ock 2015 #5 9 yaşında oğlum var yazın ona aldım 50 tane falan oynasın sokakta diye akşama hepsini yütülmüş çok mutlu oldum ..
9 yaşında oğlum var yazın ona aldım 50 tane falan oynasın sokakta diye akşama hepsini yütülmüş çok mutlu oldum ..
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 13 Ock 2015 #8 Kral adamsın be abi. Yeni nesilin en kötü huyu bilgisayarlar. Onların başından kalkmadıkları sürece hayata 1 - 0 geride başlıyorlar hep
Kral adamsın be abi. Yeni nesilin en kötü huyu bilgisayarlar. Onların başından kalkmadıkları sürece hayata 1 - 0 geride başlıyorlar hep
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ock 2015 #9 bir babanın yapacağı en büyük hata çocuklarına acımak olur yanlışa gittiğini görüp müdahele etmemek olur hele erkek çocuklarına kesinlikle doğru anlamda çok doğru model olmak zorunda..çok hassas bir denge bu ya bunu iyi kurmak lazım
bir babanın yapacağı en büyük hata çocuklarına acımak olur yanlışa gittiğini görüp müdahele etmemek olur hele erkek çocuklarına kesinlikle doğru anlamda çok doğru model olmak zorunda..çok hassas bir denge bu ya bunu iyi kurmak lazım