-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Arl 2012 #4 @Bal ım beni dövebilirsin gelen senden gelsin Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Paradoks ... Elif ... Özel üye 19 Arl 2012 #5 -araz- dediki: @Bal ım beni dövebilirsin gelen senden gelsin Genişletmek için tıklayın... Sence kıyabilirmiyim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- dediki: @Bal ım beni dövebilirsin gelen senden gelsin Genişletmek için tıklayın... Sence kıyabilirmiyim
Paradoks ... Elif ... Özel üye 19 Arl 2012 #7 Bence benim daha güzel bir fikrim var Adı lazım değil baş harfli kişiyi ikimiz dövebilirik
Denizhan. Kurtar Hayallerini 19 Arl 2012 #8 Bal dediki: Sence kıyabilirmiyim Genişletmek için tıklayın... Bence Kıyar az önce gördümm
Paradoks ... Elif ... Özel üye 19 Arl 2012 #9 Denizhan. dediki: Bence Kıyar az önce gördümm Genişletmek için tıklayın... Balın gazabına denk geldin ben ne yapayım
Denizhan. dediki: Bence Kıyar az önce gördümm Genişletmek için tıklayın... Balın gazabına denk geldin ben ne yapayım
Denizhan. Kurtar Hayallerini 19 Arl 2012 #10 Yazık değil mi acemi olduk şurda sevincim kursağımda kaldı