@carmella Selam öncelikle röportaj konuğu olmaya aday olduğun için cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum
ASİ KIZ
Bize kendinden bahseder misin?
CARMELLA
Asıl ben teşekkür ederim canım
Biraz umursamaz yapim var Forumları seviyorum 25 yaşındayım, iş yaşamındayım özel bir şirkette rahat bir sektör. Arkadaş canlısı biri olduğum söylenebilir, gezmeyi eğlenmeyi severim.
ASİ KIZ
Ne güzel
Seni neler üzer neler mutlu eder?
CARMELLA
Arkadaşların/akrabaların/kuzenlerin beklenti dışında tavırları yani yakın bulduğum insanların beklemediğim tavırları çok üzer.
ASİ KIZ
Peki neler mutlu eder canım?
CARMELLA
Eskiden ailemle olmak derdim ama şimdilerde arkadaş ortamları, arkadaşlarla eğlence dünyasında (ki çok az çıkabiliyoruz ) olmak, sevdiğim insanları görmek, hiç beklenmedik anda değer verdiğim kişilerle karşılaşmak, sürprizler, doğum günlerinde akıllıca seçilmiş ama pahalı olmayan hediyler.... Böyle uzar gider bu liste
ASİ KIZ
Etrafındaki insanların gözünden @carmella nasıl biridir?
CARMELLA
Biraz deli-dolu, arkadaş canlısı, biraz da tez bir insan. Çok çabuk mutlu oluyorum ve sevmediğim ve insanlar tarafından bilinen özelliğim ise çok çabuk kırılırım
ASİ KIZ
Özellikle görmek istediğin bir ülke varmı?
CARMELLA
Evet, Kanada ve Uzak doğu ülkeleri ilgi alanımda ama sanırım hayal olarak kalacak...
ASİ KIZ
Yapmak isteyipte yapamadığın için de ukte kalan bir şey var mı ?Varsa nedir?
CARMELLA
Evet hedefimde başka bölüm okumak (diş hekimliği) vardı çok istediğimi düşünüyordum ama kendim diş teli takıp dişlerim düzelince istemediğimi fark ettim bir de dünyaya erkek olarak gelmiş olmayı çok istedim o da olmadı
ASİ KIZ
@carmella nasıl bir çocuktu?
CARMELLA
Çok haylaz biriydim ben ya inan a öğretmenimden, ya ailemden ya da komşulardan fırça yemeden duramazdım
ASİ KIZ
Beğendiğin ve beğenmediğin huyların nelerdir?Kendin ve çevrendeki insanlar arasında beğenilmeyen huyların aynı mı farklı mı?
CARMELLA
Anlık sinirlenirim ve bu huyumu hiç sevmiyorum, arkadaş canlısıyım kendimden önce arkadaşlarımı düşünürüm bunu arkadaşlarımda da bilir
ASİ KIZ
Hangi konularda yetenekli olduğunu düşünüyorsun? Sahip olmak istediğin bir yetenek var mı?Varsa nedir?
CARMELLA
Hesap kitap işleri benden sorulur, para yönetimi konusunda uzmanım Görünmezlik yeteneğini gerçekten isterdim.
ASİ KIZ
Her insanın pişmanlıkları olmuştur zaman zaman senin en büyük pişmanlığın neydi?
CARMELLA
Bunu çok açık anlatamam ancak ilk yaşamıma giren insanda yaşadığım büyük pişmanlığın yanında diğer pişmanlıklarım çok sönük kalıyor
ASİ KIZ
Bir sihirli değneğin olsaydı dünyada neleri değiştirmek istersin?
CARMELLA
Ülkemi baştan sona değiştirmek isterdim, genç, dinamik ve geleceğin teminatı olan gençlerin ülkelerinden kalmak için can atmalarını isterdim...
ASİ KIZ
VE SON OLARAK HIZLI TUR BÖLÜMÜNE GEÇELİM
Hızlı Tur Bölümü
Burcun: Boğa
Boy: 166
Kilo: 54
Giyim tarzın: Genellikle rahat şeyler, spor
Tuttuğun takım: Hiç
Uğurlu eşyan? Bilekliğim
Memleketin: Muğla
Yaşadığın şehir: Muğla
Öğrenim durumu: Üniversite
En sevdiğin renk? Her rengi severim özel bir renk tercihim yok
En sevdiğin yemek? Mantı
En sevdiğin dondurma çeşidi? Vanilyalı
En sevdiğin tatlı? Tatlılarla aram yok ya
En sevdiğin hayvan? Köpek (ama bahçede olsun)
En sevdiğin söz? Ötede oyna
En sevdiğin mevsim? Yaz
Ne tür müzik dinlersin? Her türlü müziği dinlerim yeter ki kulağıma hoş gelsin.
Sigara ve Alkol kullanıyor musun? İkisi de sosyal içicilik arada bir
Sevdiğiniz için neleri göze alırsın? Her şeyi yeterki hak etsin
Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider? Ne gerekiyorsa
Sence herkes ikinci bir şansı hak eder mi? Kesinlikle hayır, affettiğiniz an yaşatılanı tekrar yaşamak zorunda kalırsınız...
En çok kullandığınız küfür ya da küfüre benzer kelime? S... git
Şu an ruhunun olmak istediği yer? Bodrum (ilçe olan )
Yanında en rahat olduğun kişi? Arkadaşım şimdi yanımda olsa kahve eşliğinde dedikodunun âlâsını yapıyor olurduk
Yaptığın en büyük çılgınlık ? Gece yüzmüştük ya grupça baya deliymişim eskiden
İzlemekten keyif aldığın TV programları ve diziler neler? Şu sıralar Kızıl Goncalar
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? Annem
Hayata ve insanlara bakış açın? Temkinli yaklaşırım güven hemen güvenmem...
Birini aramadan önce ne söyleyeceğini kendi kendine tekrar ediyor musun? İş görüşmesi tarzı bir konu ise evet...
Bir insanda değer verdiğin şeyler nelerdir? Sözünde durması, benim için çok önemli ya
Sabahları seni yataktan aniden ne kaldırır? İşe geç kalmak
En çok neyi ve ya kimi özlüyorsun? Okul yaşamını, güzeldi ya grubumuz...
Tesadüflere ve mucizelere inanır mısın? Tesadüflere evet mucizevi şeyler de oluyor tabi hayatta
Uyandığında ilk ne yaparsın? Su içiyorum
Son zamanlarda kimsenin anlamasını istediğin bir şeyler yaptın mı? Hatırlamıyorum ama yapmış olma ihtimalim var
Kendini kaç yaşında hissediyorsun? 20
Olmazsa olmazın? Ailem
Yaptığın veya yapmak istediğin spor? Basketbol oynadım ama boyum daha fazla potaya yaklaşmama izin vermedi
Günün en çok sevdiğin bölümü? Gece yatış saatine kadar olan bölüm
Sevdiğin ve nefret ettiğin kelimeler? . "NEYSE"
Kaç yastıkla uyursun? 2
Görmek istediğin yerler? Yurtdışına hiç çıkmadım ama bir tur planımız var
Hayvan besliyor musun? Hayır
Karşı cinste hoşlandığın tip? . Eskiden uçuk tipler ilgimi çekerdi şimdi daha beyefendi görünüm
Aşk herşeyi affeder mi sence? Affetmez
Benzetildiğin biri var mı? Ebru Gündeş'e benzetenler oluyor.
ASİ KIZ
Bize kendinden bahseder misin?
CARMELLA
Asıl ben teşekkür ederim canım
Biraz umursamaz yapim var Forumları seviyorum 25 yaşındayım, iş yaşamındayım özel bir şirkette rahat bir sektör. Arkadaş canlısı biri olduğum söylenebilir, gezmeyi eğlenmeyi severim.
ASİ KIZ
Ne güzel
Seni neler üzer neler mutlu eder?
CARMELLA
Arkadaşların/akrabaların/kuzenlerin beklenti dışında tavırları yani yakın bulduğum insanların beklemediğim tavırları çok üzer.
ASİ KIZ
Peki neler mutlu eder canım?
CARMELLA
Eskiden ailemle olmak derdim ama şimdilerde arkadaş ortamları, arkadaşlarla eğlence dünyasında (ki çok az çıkabiliyoruz ) olmak, sevdiğim insanları görmek, hiç beklenmedik anda değer verdiğim kişilerle karşılaşmak, sürprizler, doğum günlerinde akıllıca seçilmiş ama pahalı olmayan hediyler.... Böyle uzar gider bu liste
ASİ KIZ
Etrafındaki insanların gözünden @carmella nasıl biridir?
CARMELLA
Biraz deli-dolu, arkadaş canlısı, biraz da tez bir insan. Çok çabuk mutlu oluyorum ve sevmediğim ve insanlar tarafından bilinen özelliğim ise çok çabuk kırılırım
ASİ KIZ
Özellikle görmek istediğin bir ülke varmı?
CARMELLA
Evet, Kanada ve Uzak doğu ülkeleri ilgi alanımda ama sanırım hayal olarak kalacak...
ASİ KIZ
Yapmak isteyipte yapamadığın için de ukte kalan bir şey var mı ?Varsa nedir?
CARMELLA
Evet hedefimde başka bölüm okumak (diş hekimliği) vardı çok istediğimi düşünüyordum ama kendim diş teli takıp dişlerim düzelince istemediğimi fark ettim bir de dünyaya erkek olarak gelmiş olmayı çok istedim o da olmadı
ASİ KIZ
@carmella nasıl bir çocuktu?
CARMELLA
Çok haylaz biriydim ben ya inan a öğretmenimden, ya ailemden ya da komşulardan fırça yemeden duramazdım
ASİ KIZ
Beğendiğin ve beğenmediğin huyların nelerdir?Kendin ve çevrendeki insanlar arasında beğenilmeyen huyların aynı mı farklı mı?
CARMELLA
Anlık sinirlenirim ve bu huyumu hiç sevmiyorum, arkadaş canlısıyım kendimden önce arkadaşlarımı düşünürüm bunu arkadaşlarımda da bilir
ASİ KIZ
Hangi konularda yetenekli olduğunu düşünüyorsun? Sahip olmak istediğin bir yetenek var mı?Varsa nedir?
CARMELLA
Hesap kitap işleri benden sorulur, para yönetimi konusunda uzmanım Görünmezlik yeteneğini gerçekten isterdim.
ASİ KIZ
Her insanın pişmanlıkları olmuştur zaman zaman senin en büyük pişmanlığın neydi?
CARMELLA
Bunu çok açık anlatamam ancak ilk yaşamıma giren insanda yaşadığım büyük pişmanlığın yanında diğer pişmanlıklarım çok sönük kalıyor
ASİ KIZ
Bir sihirli değneğin olsaydı dünyada neleri değiştirmek istersin?
CARMELLA
Ülkemi baştan sona değiştirmek isterdim, genç, dinamik ve geleceğin teminatı olan gençlerin ülkelerinden kalmak için can atmalarını isterdim...
ASİ KIZ
VE SON OLARAK HIZLI TUR BÖLÜMÜNE GEÇELİM
Hızlı Tur Bölümü
Burcun: Boğa
Boy: 166
Kilo: 54
Giyim tarzın: Genellikle rahat şeyler, spor
Tuttuğun takım: Hiç
Uğurlu eşyan? Bilekliğim
Memleketin: Muğla
Yaşadığın şehir: Muğla
Öğrenim durumu: Üniversite
En sevdiğin renk? Her rengi severim özel bir renk tercihim yok
En sevdiğin yemek? Mantı
En sevdiğin dondurma çeşidi? Vanilyalı
En sevdiğin tatlı? Tatlılarla aram yok ya
En sevdiğin hayvan? Köpek (ama bahçede olsun)
En sevdiğin söz? Ötede oyna
En sevdiğin mevsim? Yaz
Ne tür müzik dinlersin? Her türlü müziği dinlerim yeter ki kulağıma hoş gelsin.
Sigara ve Alkol kullanıyor musun? İkisi de sosyal içicilik arada bir
Sevdiğiniz için neleri göze alırsın? Her şeyi yeterki hak etsin
Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider? Ne gerekiyorsa
Sence herkes ikinci bir şansı hak eder mi? Kesinlikle hayır, affettiğiniz an yaşatılanı tekrar yaşamak zorunda kalırsınız...
En çok kullandığınız küfür ya da küfüre benzer kelime? S... git
Şu an ruhunun olmak istediği yer? Bodrum (ilçe olan )
Yanında en rahat olduğun kişi? Arkadaşım şimdi yanımda olsa kahve eşliğinde dedikodunun âlâsını yapıyor olurduk
Yaptığın en büyük çılgınlık ? Gece yüzmüştük ya grupça baya deliymişim eskiden
İzlemekten keyif aldığın TV programları ve diziler neler? Şu sıralar Kızıl Goncalar
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? Annem
Hayata ve insanlara bakış açın? Temkinli yaklaşırım güven hemen güvenmem...
Birini aramadan önce ne söyleyeceğini kendi kendine tekrar ediyor musun? İş görüşmesi tarzı bir konu ise evet...
Bir insanda değer verdiğin şeyler nelerdir? Sözünde durması, benim için çok önemli ya
Sabahları seni yataktan aniden ne kaldırır? İşe geç kalmak
En çok neyi ve ya kimi özlüyorsun? Okul yaşamını, güzeldi ya grubumuz...
Tesadüflere ve mucizelere inanır mısın? Tesadüflere evet mucizevi şeyler de oluyor tabi hayatta
Uyandığında ilk ne yaparsın? Su içiyorum
Son zamanlarda kimsenin anlamasını istediğin bir şeyler yaptın mı? Hatırlamıyorum ama yapmış olma ihtimalim var
Kendini kaç yaşında hissediyorsun? 20
Olmazsa olmazın? Ailem
Yaptığın veya yapmak istediğin spor? Basketbol oynadım ama boyum daha fazla potaya yaklaşmama izin vermedi
Günün en çok sevdiğin bölümü? Gece yatış saatine kadar olan bölüm
Sevdiğin ve nefret ettiğin kelimeler? . "NEYSE"
Kaç yastıkla uyursun? 2
Görmek istediğin yerler? Yurtdışına hiç çıkmadım ama bir tur planımız var
Hayvan besliyor musun? Hayır
Karşı cinste hoşlandığın tip? . Eskiden uçuk tipler ilgimi çekerdi şimdi daha beyefendi görünüm
Aşk herşeyi affeder mi sence? Affetmez
Benzetildiğin biri var mı? Ebru Gündeş'e benzetenler oluyor.