Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Mys 2021 #1 Gün içinde en çok hangisini tüketiyorsunuz. Ben kahveyi tercih ediyorum
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 28 Mys 2021 #3 Lelis dediki: Gün içinde en çok hangisini tüketiyorsunuz. Ben kahveyi tercih ediyorum Genişletmek için tıklayın... Sorman hata tatlım benim yerime işaretle lütfen
Lelis dediki: Gün içinde en çok hangisini tüketiyorsunuz. Ben kahveyi tercih ediyorum Genişletmek için tıklayın... Sorman hata tatlım benim yerime işaretle lütfen
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Mys 2021 #4 KuMRu dediki: Sorman hata tatlım benim yerime işaretle lütfen Genişletmek için tıklayın... Emrin olur canımcım
KuMRu dediki: Sorman hata tatlım benim yerime işaretle lütfen Genişletmek için tıklayın... Emrin olur canımcım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Mys 2021 #5 Olsunlar ikisinde razıyım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 7 Hzr 2021 #7 her ıkısını de farklı zaman dılımlerınde sevıyorum,kahvaltı sonrası kahve ,aksam yemegı sonrası cay.ıkısını de sevıyorum yanı
her ıkısını de farklı zaman dılımlerınde sevıyorum,kahvaltı sonrası kahve ,aksam yemegı sonrası cay.ıkısını de sevıyorum yanı
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Hzr 2021 #8 En fazla çay tüketirim olmazsa olmazımdır. Haftada iki üç defada kahve tüketirim.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Hzr 2021 #10 iyiki aklima ikide bir düsürüyonuz