Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Mys 2019 #1 Geçenlerde Canan Karatay Hoca ortaya böyle bir tez alttı ve çayın o açılığını alıyormuş benim de paylaştığım bir çay tarifi vardı içine süt ve kaymak,tereyağı ekleniyordu hatta denemek lazım
Geçenlerde Canan Karatay Hoca ortaya böyle bir tez alttı ve çayın o açılığını alıyormuş benim de paylaştığım bir çay tarifi vardı içine süt ve kaymak,tereyağı ekleniyordu hatta denemek lazım
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 6 Mys 2019 #3 Ne gerek var cayin tadini bozmaya en guzeli sekerli icmek ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Mys 2019 #5 Gerçekten böyle bir durum mu varmış ya çayda tereyağı hiç düşünemiyorum kahvaltıda falan çayıma yağ damlasa anında değiştiririm.
Gerçekten böyle bir durum mu varmış ya çayda tereyağı hiç düşünemiyorum kahvaltıda falan çayıma yağ damlasa anında değiştiririm.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Mys 2019 #6 Hiç bana göre değil. Çayını tadında içmeliyim.içine katılan herhangi birşeyle çay çay olmaktan çıkar ki ?
Hiç bana göre değil. Çayını tadında içmeliyim.içine katılan herhangi birşeyle çay çay olmaktan çıkar ki ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Mys 2019 #7 YoRuMSuZ dediki: Gerçekten böyle bir durum mu varmış ya çayda tereyağı hiç düşünemiyorum kahvaltıda falan çayıma yağ damlasa anında değiştiririm. Genişletmek için tıklayın... Kaymak ,tereyağı ve süt konulan nogay çayı var daha önce paylaşmıştım forumda
YoRuMSuZ dediki: Gerçekten böyle bir durum mu varmış ya çayda tereyağı hiç düşünemiyorum kahvaltıda falan çayıma yağ damlasa anında değiştiririm. Genişletmek için tıklayın... Kaymak ,tereyağı ve süt konulan nogay çayı var daha önce paylaşmıştım forumda
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Mys 2019 #9 Benimde hiç tercih edeceğim birşey değil bırak tereyağını azıcık bulanık gorunsun içmem