Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Çeçen Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 416818" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">SULU GENLİŞ (ÇEÇENİSTAN) </span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 kilo un </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 kaşık tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 tavuk göğüs eti </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>6 diş sarmısak </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 adet yumurta </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 adet limon </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Karabiber </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Unu, tuz ve suyla kulak memesi sertliğinde hamur yapın. </strong></p><p><strong>Yuvarlaklar halinde dizin. Tekrar kısa kısa kesin. Kestiğiniz hamurları yuvarlarken parmak uçlarıyla çekerek şekil verin ve unlu bir tepsiye dizin. Tavuğu <a href="http://www.cerezforum.com" target="_blank"><span style="color: #333333">suda</span></a> haşlayın ve etlerini ayırın. Aynı suda hamurları haşlayın ve bir kaba koyun. Ayıklanmış etleri suya dökün ve yumurta sarısını, limonu çırpın. Sulandırıp tavuklu suya koyun ve sarmısağı da ezip ilave edin. Karabiberini de koyup sıcak ve sulu olarak servis yapın.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 416818, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]SULU GENLİŞ (ÇEÇENİSTAN) [/COLOR] [LIST] [*]1 kilo un [*]2 kaşık tuz [*]2 tavuk göğüs eti [*]6 diş sarmısak [*]4 adet yumurta [*]1 adet limon [*]Karabiber [/LIST] Unu, tuz ve suyla kulak memesi sertliğinde hamur yapın. Yuvarlaklar halinde dizin. Tekrar kısa kısa kesin. Kestiğiniz hamurları yuvarlarken parmak uçlarıyla çekerek şekil verin ve unlu bir tepsiye dizin. Tavuğu [URL="http://www.cerezforum.com"][COLOR="#333333"]suda[/COLOR][/URL] haşlayın ve etlerini ayırın. Aynı suda hamurları haşlayın ve bir kaba koyun. Ayıklanmış etleri suya dökün ve yumurta sarısını, limonu çırpın. Sulandırıp tavuklu suya koyun ve sarmısağı da ezip ilave edin. Karabiberini de koyup sıcak ve sulu olarak servis yapın.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Çeçen Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top
Bottom