KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Eyl 2021 #2 Hayır sen konu aç ben burdayım itinayla cevap verilir
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Eyl 2021 #4 GüLüCüKツ dediki: Evet kırıldı Genişletmek için tıklayın... Ne üzülüyon ekran değişmek yerine yenisini aldın
GüLüCüKツ dediki: Evet kırıldı Genişletmek için tıklayın... Ne üzülüyon ekran değişmek yerine yenisini aldın
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Eyl 2021 #5 KuMRu dediki: Ne üzülüyon ekran değişmek yerine yenisini aldın Genişletmek için tıklayın... Evet ama yine de üzülüyor insan
KuMRu dediki: Ne üzülüyon ekran değişmek yerine yenisini aldın Genişletmek için tıklayın... Evet ama yine de üzülüyor insan
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Eyl 2021 #6 Ya çok komik komik sorular bunlar ya
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Eyl 2021 #7 Komik olsun neşelenelim. Soruyla şunu anlıyorum; telefonu dikkatli kullanın, ekran koruyucuyu eksik etmeyin, malumunuz telefon fiyatları uçuk yenisini almayı parayı kazanana mecbur etmeyin Hayır kırılmadı.
Komik olsun neşelenelim. Soruyla şunu anlıyorum; telefonu dikkatli kullanın, ekran koruyucuyu eksik etmeyin, malumunuz telefon fiyatları uçuk yenisini almayı parayı kazanana mecbur etmeyin Hayır kırılmadı.