Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 25 Ksm 2010 #2 sanırım avea abonelerine özel böyle bir uygulama var Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ksm 2010 #3 lalezar dediki: buna nerden bakıyosunuz acaba Genişletmek için tıklayın... Sanırım tüm telefon firmaları destekliyor. Cep telefonundan NEREDEYIM yazıp 2222'ye gönderin. Birkaç saniye içerisinde detaylı olarak size nerede olduğunuzu bildiren bir mesaj gelecektir. Gelen sms'de şunlar bildiriliyor. Adresiniz, Size en yakın belli noktalar ve uzaklıkları, Enlem ve boylam koordinatları, En yakın karakol ve polis noktaları ile telefon numaraları, En yakın hastane ve uzaklığı vb benzeri bilgiler geliyor. Turkcell ile Denenmiştir Upvote 0 Downvote
lalezar dediki: buna nerden bakıyosunuz acaba Genişletmek için tıklayın... Sanırım tüm telefon firmaları destekliyor. Cep telefonundan NEREDEYIM yazıp 2222'ye gönderin. Birkaç saniye içerisinde detaylı olarak size nerede olduğunuzu bildiren bir mesaj gelecektir. Gelen sms'de şunlar bildiriliyor. Adresiniz, Size en yakın belli noktalar ve uzaklıkları, Enlem ve boylam koordinatları, En yakın karakol ve polis noktaları ile telefon numaraları, En yakın hastane ve uzaklığı vb benzeri bilgiler geliyor. Turkcell ile Denenmiştir
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ksm 2010 #4 Bende denemiştim ama Turkcellemi aveaylamı onu unuttum Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ksm 2010 #5 Benim telimde hala durur gelen mesaj Upvote 0 Downvote