Roman Kavurma nasıl yapılır? Uykuluk, yürek, böbrek ve ciğerler doğranır ve ayrı ayrı kaplarda ortalama 10 dakika kavrulur. Kavurma işleminden sonra hepsi bir tavada birleştirilir ve bu şekilde 5 dakika daha kavrulur. Tuz ve baharatları eklenerek sunuma hazırlanır.
Roman Kavurma malzemeleri nelerdir?
½ kg uykuluk
½ kg yürek
½ kg böbrek
300 g ciğer
1 su bardağı sıvı yağ
½ yemek kaşığı kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı tuz
Roman Kavurma malzemeleri nelerdir?
½ kg uykuluk
½ kg yürek
½ kg böbrek
300 g ciğer
1 su bardağı sıvı yağ
½ yemek kaşığı kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı tuz