yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 16 Eyl 2010 #1 Çerez marketteki hediyeler sanki marketten değil de bakkaldan seçilmiş gibi çok kısıtlı Önceden daha farklı hediyelerimiz vardı sanırım bir ekleme ya da değişiklik yapılamaz mı aklıma geliverdi de birden
Çerez marketteki hediyeler sanki marketten değil de bakkaldan seçilmiş gibi çok kısıtlı Önceden daha farklı hediyelerimiz vardı sanırım bir ekleme ya da değişiklik yapılamaz mı aklıma geliverdi de birden
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Eyl 2010 #2 Yapılacak yapılacak sadece zaman olayı Yoksa türleri zenginleştiricez tabii ki Upvote 0 Downvote
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 16 Eyl 2010 #3 tamam daha çok pasta börek olsa hoş olur Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Eyl 2010 #4 Tamam aklımda tutarım bu önerileri Upvote 0 Downvote
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 16 Eyl 2010 #5 evet yaa geliştirilsin önceden araba vardı şeker vardı .. ohoo vardı da vardı birsürü şeyler ( Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Eyl 2010 #6 Evet bende şikayetçiyim eskiden çok güzel hediyelerimiz vardı gerçekçi duruyorlardı ne yalan söylim bunlar çok sönük duruyor Upvote 0 Downvote
Evet bende şikayetçiyim eskiden çok güzel hediyelerimiz vardı gerçekçi duruyorlardı ne yalan söylim bunlar çok sönük duruyor
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 16 Eyl 2010 #7 ayrıca bu hediyeler bir süre sonra siliniyor mu ?? yoksa gönderdiğimiz hediyeleri geri mi alabiliyoruz anlamadım ben ?? Upvote 0 Downvote
ayrıca bu hediyeler bir süre sonra siliniyor mu ?? yoksa gönderdiğimiz hediyeleri geri mi alabiliyoruz anlamadım ben ??
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Eyl 2010 #8 Yaa benim hediyelerim kayboluyo ((((((( Nasıl oluyo da kayboluyo 4. hediye geldimi en son hediye gidiyo haksızlık bu ( Upvote 0 Downvote
Yaa benim hediyelerim kayboluyo ((((((( Nasıl oluyo da kayboluyo 4. hediye geldimi en son hediye gidiyo haksızlık bu (
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 16 Eyl 2010 #9 ben de ona dikkat ettim neyse fazla hediyem yok zaten Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Eyl 2010 #10 ama benim olan hediyelerim gidiyo hep.. 3te kaldım Upvote 0 Downvote