Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Ock 2012 #4 caglayagmur dediki: Çikolatalı gofreti ve çamlıcayı aldım kaç Genişletmek için tıklayın... Ablam bu bedava market
caglayagmur dediki: Çikolatalı gofreti ve çamlıcayı aldım kaç Genişletmek için tıklayın... Ablam bu bedava market
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Ock 2012 #6 Çıkolata severlere duyrulur marketimize çikolatalar gelmiştir hadi buyrun
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 25 Ock 2012 #8 Güzel görünüyorlar ablam ama ben ağzıma bile sürmem ..ama isteyenlere ısmarlayabilirim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ock 2012 #9 Ben de görünümünü severim ama çikolatayla çok uzağız hakkımı seven arkadaşlara devrediyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Ock 2012 #10 RUZG4R dediki: Güzel görünüyorlar ablam ama ben ağzıma bile sürmem ..ama isteyenlere ısmarlayabilirim Genişletmek için tıklayın... YoRuMSuZ dediki: Ben de görünümünü severim ama çikolatayla çok uzağız hakkımı seven arkadaşlara devrediyorum Genişletmek için tıklayın... sizleri bir kere daha seviyorum...
RUZG4R dediki: Güzel görünüyorlar ablam ama ben ağzıma bile sürmem ..ama isteyenlere ısmarlayabilirim Genişletmek için tıklayın... YoRuMSuZ dediki: Ben de görünümünü severim ama çikolatayla çok uzağız hakkımı seven arkadaşlara devrediyorum Genişletmek için tıklayın... sizleri bir kere daha seviyorum...