• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Çerez Sözlük Açılsın Artık

Hangi bölüm uygun olur karar veremedim. Üyeler içn bölümüne mi, yoksa eğlence bölümü mü? Biraz eğlence içerikli tanımlar gelecek sanırım yanlış anlamadıysam bir kelime hakkında herkes anladığı kendi tanımı yazacak değil mi?

daha önce ne konuşuldu bilmiyorum ama nacizane fikrimi belirtmek isterim :P Eğlence bölümünde başlı başına bir başlık olabilir. içerik herşey olabilir. mesela başlık: indim dereye taş bulamadım kendime göre eş bulamadım :P:P herkes kendisine çağrıştırdığı şeyleri yazabilir . e tabii her zaman her şey herkese bişey çağrıştırmak zorunda değildir çağrıştırmadığı zamanlarda da sanki çağrıştırıyorumuş gibi yapıp çağrışmayan çağrışımlarımızı yazabiliriz :P
hatta şimdiden sozluke yazdığımız yorumlarımızın mesaj sayımıza etkisini düşünmenizi öneriyorum adminler :) şayet ben sözlük açıldığı andan itibaren başka bi başlığa bakacağımı sanmıorum :P:P :)şaka tabii (bu şaka her şakanın altında bir gerçek yatan şaka :P)

Geri