• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Çerez sözlük?

iLk_NuR

Üstat
Forumumuzda bi sözlük oluşturma fikri daha önce sunulmuştu hatırladığım kadarıyla ama üstüne fazla düşülmedi güzel olur aslında böle bir başlık oluşturulması... Deneme amaçlı bu başlık altında belirlenen bi kelime cümle vs. kendimize göre anlamını açıklasak nasıl olur?

İLk kelimemiz KUMBARA olsun..
doLmasına kdr hic bi zaman sabredemediğim para biriktirme kutusu:P

Bence çok hoş olur. Konu sayısı arttırma çısından da güzel bir uygulama. Ekshi sözlük türü bir uygulama yapılabilir. Arkadaşlar da görüşlerini belirtirse güzel olur.

Örneğin açıklanan söcüğün anlamı başkası için çok farklı olabilir. Her sözcük için farklı anlamlar gelirse çok tatlı ve eğlenceli olacaktır.

Böyle bir şey oyun olarak eklenmişti daha önce zaten ismi de kelime anlamı açıklamaca. Talep çok fazla olmadı,sadece bir kaç kişi ile oynadık oyunu, ama ben çok seviyorum. Ekşi sözlükten esinlenerek açmıştım o oyunu zaten ben de

yinede bi denemek lazım ben bu sözlük için ayrı bi başlık açılsın ve bu başlık altında her kelime ayrı ayrı başlıklarla verilsin diyorum?

Geri