Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Arl 2009 #1 ÇtLerimi bankaya yatırcaktımm ama ÇerezÇarşıya girme yetkiniz yok diyoor Özell üyelikteyken böyle değildiiiiiiiiiiiiiii Buda Asistan Modlar için yapılmış bi kısıtlama mı yoksa Forumu Kullanma hakkım Elden gidiyo Nerdeee Bu Devlettt
ÇtLerimi bankaya yatırcaktımm ama ÇerezÇarşıya girme yetkiniz yok diyoor Özell üyelikteyken böyle değildiiiiiiiiiiiiiii Buda Asistan Modlar için yapılmış bi kısıtlama mı yoksa Forumu Kullanma hakkım Elden gidiyo Nerdeee Bu Devlettt
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Arl 2009 #3 Safir dediki: Bende bi sorun yok, size özel olsa gerek Genişletmek için tıklayın... Bende onu soruyorumm asistan modlara getirilmiş bi kısıtlamaysaa diyee eğer öyleyse grev yapıcam Upvote 0 Downvote
Safir dediki: Bende bi sorun yok, size özel olsa gerek Genişletmek için tıklayın... Bende onu soruyorumm asistan modlara getirilmiş bi kısıtlamaysaa diyee eğer öyleyse grev yapıcam
Gizemli Cadi Forum Gururu 9 Arl 2009 #5 ZeyNoO dediki: Bende onu soruyorumm asistan modlara getirilmiş bi kısıtlamaysaa diyee eğer öyleyse grev yapıcam Genişletmek için tıklayın... Bu konuda yanlız değilsin...Zeynooooooo.....Grev hakkında seninle özel bir görüşme yapsak mı..;.Süper grev şekilleri var aklımda... Upvote 0 Downvote
ZeyNoO dediki: Bende onu soruyorumm asistan modlara getirilmiş bi kısıtlamaysaa diyee eğer öyleyse grev yapıcam Genişletmek için tıklayın... Bu konuda yanlız değilsin...Zeynooooooo.....Grev hakkında seninle özel bir görüşme yapsak mı..;.Süper grev şekilleri var aklımda...
Suskun V.I.P V.I.P 9 Arl 2009 #6 ) İşverenin LOKAVT hakkı olduğunu biliyorsunuz değil mi ?.))) Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Arl 2009 #7 Gizemli Cadi dediki: Bu konuda yanlız değilsin...Zeynooooooo.....Grev hakkında seninle özel bir görüşme yapsak mı..;.Süper grev şekilleri var aklımda... Genişletmek için tıklayın... Sevindim buna Hakkımızı istiyoruzz Suskun dediki: ) İşverenin LOKAVT hakkı olduğunu biliyorsunuz değil mi ?.))) Genişletmek için tıklayın... Biliyorum tabi bilmezmiyimm ömrümü yedi şu iş ve sosyal güvenlik hukuku ama haklı taraf biziz Upvote 0 Downvote
Gizemli Cadi dediki: Bu konuda yanlız değilsin...Zeynooooooo.....Grev hakkında seninle özel bir görüşme yapsak mı..;.Süper grev şekilleri var aklımda... Genişletmek için tıklayın... Sevindim buna Hakkımızı istiyoruzz Suskun dediki: ) İşverenin LOKAVT hakkı olduğunu biliyorsunuz değil mi ?.))) Genişletmek için tıklayın... Biliyorum tabi bilmezmiyimm ömrümü yedi şu iş ve sosyal güvenlik hukuku ama haklı taraf biziz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Arl 2009 #8 Konu gözümden kaçmışarkadaşlar Tekrar deneyip sonucu bildirir misin? Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Arl 2009 #9 YoRuMSuZ dediki: Konu gözümden kaçmışarkadaşlar Tekrar deneyip sonucu bildirir misin? Genişletmek için tıklayın... tamam düzeldi sağol greve gitmekten vazgeçtim Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Konu gözümden kaçmışarkadaşlar Tekrar deneyip sonucu bildirir misin? Genişletmek için tıklayın... tamam düzeldi sağol greve gitmekten vazgeçtim
Gizemli Cadi Forum Gururu 10 Arl 2009 #10 YoRuMSuZ dediki: Konu gözümden kaçmışarkadaşlar Tekrar deneyip sonucu bildirir misin? Genişletmek için tıklayın... Sonuç pozitif.. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Konu gözümden kaçmışarkadaşlar Tekrar deneyip sonucu bildirir misin? Genişletmek için tıklayın... Sonuç pozitif..