yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Ags 2021 #1 YoRuMSuZDikenler sardı içimi karantinaya alıyorum hayallerimi Gülün dikeni var diye üzüleceğimize dikenin gülü var diye sevinelim.
YoRuMSuZDikenler sardı içimi karantinaya alıyorum hayallerimi Gülün dikeni var diye üzüleceğimize dikenin gülü var diye sevinelim.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ags 2021 #4 Kaktüs diyosevenindiyovay haline aksilik Ben kaktüsü çok seviyom
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Ags 2021 #5 Simurg dediki: Forumun dikenlerini tanımış olduk böylece Genişletmek için tıklayın... Sıradasın bekle işe gıdecegim icin öyle acele bir konu oldu
Simurg dediki: Forumun dikenlerini tanımış olduk böylece Genişletmek için tıklayın... Sıradasın bekle işe gıdecegim icin öyle acele bir konu oldu
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Ags 2021 #6 Bu ne yapmışsın ortağım yine ortalığı dağıtmışsın Gül deyip elüstünde yutanları nelere layık görmüşsün vah vahhh
Bu ne yapmışsın ortağım yine ortalığı dağıtmışsın Gül deyip elüstünde yutanları nelere layık görmüşsün vah vahhh
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Ags 2021 #7 Ya ben birşey yapmadım hepsi YoRuMSuZ un basinin altindan cikti ) Son düzenleme: 21 Ags 2021
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Ags 2021 #8 Allah Allah desene çok karizmayız gözünde
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ags 2021 #9 @yesim434 komsum bayildim harika fikrine süper olmus
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Ags 2021 #10 Simurg Düşünmesini bilirsen rüyada da düşünürsün. Birçok iyi fikir insana rüyada gelir, birçok problemi rüyada çözersin.KaderKatibiKuşku uyandıran bir düşünce tatsız gelmez önce. Ama aslında zehirlidir, insanın kanına bir girdi mi Yanıp tutuşur kükürt ocağı gibi
Simurg Düşünmesini bilirsen rüyada da düşünürsün. Birçok iyi fikir insana rüyada gelir, birçok problemi rüyada çözersin.KaderKatibiKuşku uyandıran bir düşünce tatsız gelmez önce. Ama aslında zehirlidir, insanın kanına bir girdi mi Yanıp tutuşur kükürt ocağı gibi