Malzemeler
125 gr tereyağ1 çay bardağı sıvıyağ
Yarım çay bardağından fazla dövülmüş ceviz
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 Paket vanilya
2,5 -3 su bardağı civarı un
Yapılışı
Üzeri İçin ; piştikten sonra ; 5 yemek kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı tarçınKarıştırma kabına tereyağ, sıvıyağ, pudra şekeri, tarçını alıp karıştırın , azar azar un, kabartma tozu ve vanilya ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun ve fındık büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayıp fırın tepsisine dizin.
170 derecede hafif pembeleşene kadar pişirin.
İlk sıcaklığı geçince şeker ve tarçın karışımına bulayıp servis yapın