yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Eyl 2022 #1 Chicago'dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullanıyorsunuz. Pittsburgh´ da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi. Cleveland´ da 8 yolcu indi, yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi. 20 saat sonra Philadelphia´ ya vardığınızda şoförün adı neydi?
Chicago'dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullanıyorsunuz. Pittsburgh´ da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi. Cleveland´ da 8 yolcu indi, yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi. 20 saat sonra Philadelphia´ ya vardığınızda şoförün adı neydi?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Eyl 2022 #3 Sentinus dediki: @Sentinus Genişletmek için tıklayın... Sen cok fenasin )) Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 2 Eyl 2022 #4 yesim434 dediki: Sen cok fenasin )) Genişletmek için tıklayın... siz benim hep depresif tarafımı gördünüz abla çok kafa adamımdır yoksa Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Sen cok fenasin )) Genişletmek için tıklayın... siz benim hep depresif tarafımı gördünüz abla çok kafa adamımdır yoksa
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Eyl 2022 #5 Sentinus dediki: çok kafa adamımdır yoksa Genişletmek için tıklayın... Bundan hic süphem yok zaten Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Eyl 2022 #6 Sentinus dediki: siz benim hep depresif tarafımı gördünüz abla çok kafa adamımdır yoksa Genişletmek için tıklayın... sizde benim hep gülen tarafimi gördünüz depresif tarafimi görmeinizi tavsiye etemem Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: siz benim hep depresif tarafımı gördünüz abla çok kafa adamımdır yoksa Genişletmek için tıklayın... sizde benim hep gülen tarafimi gördünüz depresif tarafimi görmeinizi tavsiye etemem