CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 8 Ekm 2021 #2 Bana uyan bir şık yok. Bu süreyi sınırlamak yanlış, bazen bir an bazen yıllar gerekir.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Ekm 2021 #3 CANISIKILANADAM dediki: Bana uyan bir şık yok. Bu süreyi sınırlamak yanlış, bazen bir an bazen yıllar gerekir. Genişletmek için tıklayın... Sana uyan şık hangisi ekliyelim
CANISIKILANADAM dediki: Bana uyan bir şık yok. Bu süreyi sınırlamak yanlış, bazen bir an bazen yıllar gerekir. Genişletmek için tıklayın... Sana uyan şık hangisi ekliyelim
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 8 Ekm 2021 #4 Süre sınırı koymanın yanlış olduğunu düşünüyorum dolayısıyla bu seçenek yok.
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Ekm 2021 #5 Uzun süreli ilişkilerde aşk falan kalmıyor heyecan bitiyor Şu kadar bir yıl gerekir diyemiyorum bu işler şans işi arkadaşlar
Uzun süreli ilişkilerde aşk falan kalmıyor heyecan bitiyor Şu kadar bir yıl gerekir diyemiyorum bu işler şans işi arkadaşlar
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ock 2022 #8 Bazen yıllarca tanıdığınızı zannettiğiniz kişiyi tanıyamıyorsunuz süre koymak manasız o yüzden
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Ock 2022 #9 Lelis dediki: Bazen yıllarca tanıdığınızı zannettiğiniz kişiyi tanıyamıyorsunuz süre koymak manasız o yüzden Genişletmek için tıklayın... onun icin sinir koymamali zaten ))
Lelis dediki: Bazen yıllarca tanıdığınızı zannettiğiniz kişiyi tanıyamıyorsunuz süre koymak manasız o yüzden Genişletmek için tıklayın... onun icin sinir koymamali zaten ))