Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Mys 2022 #1 Evet çiğ köfteciler başta @yilmaz27 olmak üzere sizi şöyle alalım çiğ köfte sizce nerede yenir?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Mys 2022 #2 Adana da adana yenir. Çiğ köfteyi her yer sahiplendi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Mys 2022 #3 Enda dediki: Evet çiğ köfteciler başta @yilmaz27 olmak üzere sizi şöyle alalım çiğ köfte sizce nerede yenir? Genişletmek için tıklayın... GAZIANTEP te yenir
Enda dediki: Evet çiğ köfteciler başta @yilmaz27 olmak üzere sizi şöyle alalım çiğ köfte sizce nerede yenir? Genişletmek için tıklayın... GAZIANTEP te yenir
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Mys 2022 #4 En iyi kalabalık aile ortamı ya da arkadaş ortaminda yenir farketmez dedim ben o yüzden ortam olsun yeter
En iyi kalabalık aile ortamı ya da arkadaş ortaminda yenir farketmez dedim ben o yüzden ortam olsun yeter
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Mys 2022 #5 Nerede bulduysan orada yenir Bir de üzerine midye gömeceksin böyle limonlu limonlu Canım çekti be gece gece
Nerede bulduysan orada yenir Bir de üzerine midye gömeceksin böyle limonlu limonlu Canım çekti be gece gece
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Mys 2022 #7 Sentinus dediki: Nerede bulduysan orada yenir Bir de üzerine midye gömeceksin böyle limonlu limonlu Canım çekti be gece gece Genişletmek için tıklayın... Mideye bak be göm göm durma
Sentinus dediki: Nerede bulduysan orada yenir Bir de üzerine midye gömeceksin böyle limonlu limonlu Canım çekti be gece gece Genişletmek için tıklayın... Mideye bak be göm göm durma
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 19 Mys 2022 #8 Enda dediki: Mideye bak be göm göm durma Genişletmek için tıklayın... Bu akşam alırım eve giderken belki
Enda dediki: Mideye bak be göm göm durma Genişletmek için tıklayın... Bu akşam alırım eve giderken belki
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 19 Mys 2022 #9 Her cigkofte de yenmiyor yaa Ama açken yenir cokda güzel yenir