Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Arl 2009 #1 Ders Çalışırken canı çikolata çeken birini düşünmek istemiyorum Benim bile yiyesim geldi
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 9 Mys 2012 #6 ilk bakışta ucundan azıcık kırasım geldi iyiki not defterı oldunu soleyledin güzel bir tasarım not tutarken bir arkadasınız ucunden kıra bılır ...
ilk bakışta ucundan azıcık kırasım geldi iyiki not defterı oldunu soleyledin güzel bir tasarım not tutarken bir arkadasınız ucunden kıra bılır ...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Mys 2012 #7 Bir çikolata sever olarak bende bunları görünce hemen çikolata aldım. Bunlarda oldukça güzel görünüyorlar.Birde hesap makinasi şeklinde var bende.
Bir çikolata sever olarak bende bunları görünce hemen çikolata aldım. Bunlarda oldukça güzel görünüyorlar.Birde hesap makinasi şeklinde var bende.
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 9 Mys 2012 #8 bakşimdık oldumu benimde canım çekti dolapta olcaktı akşam akşam kaloriler gelsin bakalım ..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Mys 2012 #9 pc-x dediki: bakşimdık oldumu benimde canım çekti dolapta olcaktı akşam akşam kaloriler gelsin bakalım .. Genişletmek için tıklayın... Gelsin çikolataya hiç hayır denmezki
pc-x dediki: bakşimdık oldumu benimde canım çekti dolapta olcaktı akşam akşam kaloriler gelsin bakalım .. Genişletmek için tıklayın... Gelsin çikolataya hiç hayır denmezki
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 9 Mys 2012 #10 Gelsin çikolataya hiç hayır denmezki tabi sonra ben kilo alıyorum her neyse yapacak bir şey yok azcık yiyecem :
Gelsin çikolataya hiç hayır denmezki tabi sonra ben kilo alıyorum her neyse yapacak bir şey yok azcık yiyecem :