Taş fırında pişirilen taze bir ekmeğin yerini ne tutabilir? Big Plate, tahıllı siyah ekmek ve İtalyanların geleneksel ekmeği beyaz ciabatta'yı zeytin ezmesi ile lezzetlenen erken hasat zeytinyağıyla sunarak baştan çıkaran bir iştah açıcı haline getiriyor.
Akdeniz yemeklerinde lezzetin adı olan Big Plate, ekmekleriyle yemek öncesi iştah açıcı bir başlangıç sunuyor. Ekmeklerini erken hasat zeytinyağı ve zeytin ezmesiyle servis eden Big Plate, bambaşka bir keyif yaşatıyor.
Big Plate'in mutfağından çıkan ilk ekmek; taş fırının verdiği lezzetle zenginleşen, beyaz ciabatta ekmeği... Geleneksel yöntemlerle yaş maya kullanılmadan uzun sürede fermente edilen beyaz ciabatta ekmeği, gözenekli yapısıyla zeytinyağının en iyi eşlikçilerinden biri oluyor.
Big Plate'in ustalığını yansıttığı bir diğer çeşidi ise, tam tahıllı siyah ekmek. Malt un ve tam buğday unu ile hazırlanan tam tahıllı siyah ekmek,rengini malttan alıyor.
Big Plate'in enfes ekmeklerinin tadını erken hasat zeytinyağının tazelik dolu lezzetiyle çıkarırken, ana yemeğe yer ayırmayı unutmayın.