Anadolu'nun gurme lezzetlerini bir araya getirerek yeni tatlar oluşturan Çıtır Usta, pide çeşitlerinden lahmacuna kiremitte kuşbaşından saç kavurmaya kadar uzanan geniş mönüsüyle yılbaşı sofralarınızı şenlendirecek.
Türk yemek kültürünün en özel lezzetlerini kendine özgü yorumlarıyla sunan Çıtır Usta, zengin mönüsüyle yılbaşı sofralarınızı şenlendirecek. Anadolu'nun gurme lezzetlerini bir araya getirerek tek bir çatı altında toplayan Çıtır Usta, zengin mönü seçeneği ile yeni yıl akşamı da yanınızda olacak.
Bıçak arası kıyma ve özel baharatlarla harmanlanmış Çıtır Kebabı, köz patlıcan, domates ve yoğurt üzerinde çöp şişle yapılan Ali Nazik, lavaşla fırınlanan ve kaşar peynir ile servis edilen Fırın Beytisi gibi tadıyla akılardan çıkmayan çeşitlerin yanı sıra Çıtır Usta'nın Sadrazam Sofrası adını verdiği iki kişilik kebap mönüsü de keyifli bir yılbaşı geçirmenizi sağlayacak.
Kiremitte sunduğu lezzetlerle en doğal tatları tüketicinin damak zevkine sunan Çıtır Usta, kiremitte kuşbaşı, tavuk ve köfteleriyle toprak kabın aromasını özel olarak dinlendirilmiş kaliteli etlerle buluşturuyor. Paket serviste ortalama 27 TL gibi bir fiyatla hizmet veren Çıtır Usta'nın saç ve çoban kavurmaları ise bir porsiyonla yetinilmeyecek kadar iddialı.
Özel dekorasyonlu şubeler
Ferah dekorasyonu, gıda kalitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla sektörün öncüleri arasında olan Çıtır Usta, yedi ayrı şehirdeki 35 şubesinde aynı kalitede hizmet veriyor. Çıtır Usta şubeleri masa düzeni, zengin yemek çeşidi, sunum ve servis elemanlarının kostüm seçimiyle alakart restoranları aratmıyor.
Her yaştan lezzet tutkunlarını günün farklı saatlerinde bir araya getiren Çıtır Usta, yetişkinler kadar minik ziyaretçilerini de memnun ediyor. "Çocuk mönüsü" seçeneği küçük misafirlerin damak tadına hitap ederken, mönüyle birlikte sunulan "Ben Ten" gibi popüler karakterlerin oyuncakları keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.
Çıtır Usta'nın imzasını attığı bu lezzet serüveninin ardında ise büyük bir ekip çalışması ve deneyim gizli. Kebap ustalarının büyük bölümünün Doğu illerinden, pide ustalarının ise Karadeniz Bölgesi'nden seçildiği Çıtır Usta, lezzet kalitesinden ödün vermemek için çalışanlarını sekiz ayı bulan uzun eğitimlere tabi tutuyor.
Türk yemek kültürünün en özel lezzetlerini kendine özgü yorumlarıyla sunan Çıtır Usta, zengin mönüsüyle yılbaşı sofralarınızı şenlendirecek. Anadolu'nun gurme lezzetlerini bir araya getirerek tek bir çatı altında toplayan Çıtır Usta, zengin mönü seçeneği ile yeni yıl akşamı da yanınızda olacak.
Bıçak arası kıyma ve özel baharatlarla harmanlanmış Çıtır Kebabı, köz patlıcan, domates ve yoğurt üzerinde çöp şişle yapılan Ali Nazik, lavaşla fırınlanan ve kaşar peynir ile servis edilen Fırın Beytisi gibi tadıyla akılardan çıkmayan çeşitlerin yanı sıra Çıtır Usta'nın Sadrazam Sofrası adını verdiği iki kişilik kebap mönüsü de keyifli bir yılbaşı geçirmenizi sağlayacak.
Kiremitte sunduğu lezzetlerle en doğal tatları tüketicinin damak zevkine sunan Çıtır Usta, kiremitte kuşbaşı, tavuk ve köfteleriyle toprak kabın aromasını özel olarak dinlendirilmiş kaliteli etlerle buluşturuyor. Paket serviste ortalama 27 TL gibi bir fiyatla hizmet veren Çıtır Usta'nın saç ve çoban kavurmaları ise bir porsiyonla yetinilmeyecek kadar iddialı.
Özel dekorasyonlu şubeler
Ferah dekorasyonu, gıda kalitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla sektörün öncüleri arasında olan Çıtır Usta, yedi ayrı şehirdeki 35 şubesinde aynı kalitede hizmet veriyor. Çıtır Usta şubeleri masa düzeni, zengin yemek çeşidi, sunum ve servis elemanlarının kostüm seçimiyle alakart restoranları aratmıyor.
Her yaştan lezzet tutkunlarını günün farklı saatlerinde bir araya getiren Çıtır Usta, yetişkinler kadar minik ziyaretçilerini de memnun ediyor. "Çocuk mönüsü" seçeneği küçük misafirlerin damak tadına hitap ederken, mönüyle birlikte sunulan "Ben Ten" gibi popüler karakterlerin oyuncakları keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.
Çıtır Usta'nın imzasını attığı bu lezzet serüveninin ardında ise büyük bir ekip çalışması ve deneyim gizli. Kebap ustalarının büyük bölümünün Doğu illerinden, pide ustalarının ise Karadeniz Bölgesi'nden seçildiği Çıtır Usta, lezzet kalitesinden ödün vermemek için çalışanlarını sekiz ayı bulan uzun eğitimlere tabi tutuyor.