İlk olarak kaseye sosumuz için zeytinyağı, tavada erittiğimiz tereyağı, un, sirke ve kabartma tozunu ekleyip karıştıralım.
Bir yufkayı serelim, üzerine sosu 2-3 kaşık dökelim ve fırça yardımıyla her yerine sürelim. Bir ucunu ortaya doğru katlayalım ve yağlayalım.
Diğer tarafı da katlı yerin üzerine atalım ve yağlayalım. Uzun kalan kısımları da üst üste katlayıp kare bir yufka elde edelim. Kare yufkamızı 4 eşit parçaya bölelim.
Kestiğimiz yufkaların ortasına ezdiğimiz peynirden koyalım ve kenarlardan katlayıp zarf şeklinde kapatalım. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize zarf şeklindeki yufkaları dizelim.
Bir kaseye yumurta sarısı ve kalan sosu alıp karıştıralım. Daha sonra tepside ki yufkaların üzerine sürelim. Üzerlerine çörekotu ve susam serpelim.