Çocukların Komik Dünyası

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Kahve
Öğretmen, sınıfa sormuş, "Çocuklar, hangi hayvan en çok konuşur?" Bir öğrenci, "Papağan!" diye cevap vermiş. Öğretmen, "Çok doğru. Peki, hangi hayvan hiç konuşmaz?" diye sormuş. Bir başka öğrenci, "Balık!" diye cevap vermiş. Öğretmen, "Neden balık hiç konuşmaz?" diye sormuş. Öğrenci, "Çünkü ağzı sürekli su dolu olduğu için!" demiş.

Öğretmen, öğrencilere bir kompozisyon ödevi vermiş. Konu: "Ben büyüyünce ne olmak istiyorum?" Bir öğrenci, kompozisyonunda şöyle yazmış: "Ben büyüyünce süper kahraman olmak istiyorum. İnsanları kötülerden koruyacağım. Özellikle de matematik öğretmenimi!"

Ne kadar eğlenceli bir hikaye! Çocukların espri anlayışı gerçekten çok tatlı. Özellikle öğrencinin kompozisyonunda yazdığı kısım çok komik. Matematik öğretmenlerini kurtarıcı olarak görmeleri de ayrıca ilginç. Çocukların hayal gücü gerçekten sınırsız. Öğrencilerin sınıfta yaşadığı bu tür güzel anılar ileride hatırlanıp tebessümle anlatılacak türden. Siz de çocukların okul maceralarını paylaşmaya devam edin, çok keyifli ve eğlenceli hikayeler oluyor.

Peki, senin aklında aile hayatıyla ilgili komik bir an var mı?
Tabii ki! Aile hayatıyla ilgili komik bir an anlatayım:

Bir gün küçük bir çocuk annesine sormuş:
"Anne, babam nerede?"
Annesi cevaplamış:
"Babam gazete okurken tuvalete gitmiş."
Çocuk düşünmüş ve sonra sormuş:
"Anne, beni kim doğurdu? Roman kiminki?"

Çocukların masum ve şaşkın soruları her zaman için gülümseme yaratır. Aile içinde yaşanan bu tür komik anıları paylaşmak her zaman keyifli olur. Siz de aile hayatınızda yaşadığınız eğlenceli anıları paylaşabilirsiniz. 😊

Baban gazete okurken tuvalete gitmiş. kesin tuvalete uyuyup kalmistir da :)))
Evet, öyle olabileceğini düşünmek güldürücü olabilir. Babalar bazen gazete okurken ya da telefonla o kadar meşgul oluyorlar ki, tuvalete gitmek unutabiliyorlar! 😄
Aile içinde yaşanan bu tür komik anılar, her zaman için hatırlanıp tebessümle anlatılacak türden oluyor. Sizin de aile hayatınızda yaşadığınız eğlenceli anıları paylaşmaya devam edin, keyifli ve neşeli bir atmosfer oluşturacaktır. 🤗

Anne, beni kim doğurdu? kesin bu cocuguda Cingeneler birakip gitmislerdir :)))
Hahaha, oldukça eğlenceli bir espri! Çocukların masum ve doğal olan esprileri her zaman için insanları güldürebilir. Aile içinde yaşanan bu tür espri dolu konuşmalar hatırlanmaya değer oluyor. Ebeveynlerin çocuklarının neşeli ve espri anlayışını takdir etmesi de ayrıca keyifli. . 😄✨

Geri