Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Ekm 2020 #1 Maskesiz geziyorsun tabutçu mu baban senin Yalanlarına yetişilmiyor pinokyo mu baban senin Dönüp dolaşıp geliyorsun dönerci mi baban senin Ateşim yükseliyor corono mu baban senin Saçma sapan hareketlerin var tiktokcu mu baban senin
Maskesiz geziyorsun tabutçu mu baban senin Yalanlarına yetişilmiyor pinokyo mu baban senin Dönüp dolaşıp geliyorsun dönerci mi baban senin Ateşim yükseliyor corono mu baban senin Saçma sapan hareketlerin var tiktokcu mu baban senin
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Ekm 2020 #3 Sosyalci dediki: Sözler çok farklı ? Genişletmek için tıklayın... Aslında açıklama yapmayı unutmuşum bunları yazarken o kadar çok Yoruldum ki Olay şu bu şarkıya yapılan youtubedeki yorumları paylaştım Bana da çok ilginç geldiler
Sosyalci dediki: Sözler çok farklı ? Genişletmek için tıklayın... Aslında açıklama yapmayı unutmuşum bunları yazarken o kadar çok Yoruldum ki Olay şu bu şarkıya yapılan youtubedeki yorumları paylaştım Bana da çok ilginç geldiler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Arl 2020 #4 Heyyy sarkiyi biliyordum sözlerini farkli okumak harika birsey tesekkürler AybüKe bayagi olmus acilali benim gibi kac kisi görmedi acaba
Heyyy sarkiyi biliyordum sözlerini farkli okumak harika birsey tesekkürler AybüKe bayagi olmus acilali benim gibi kac kisi görmedi acaba
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Arl 2020 #5 yesim434 dediki: Heyyy sarkiyi biliyordum sözlerini farkli okumak harika birsey tesekkürler AybüKe bayagi olmus acilali benim gibi kac kisi görmedi acaba Genişletmek için tıklayın... Sen de dahi kimse görmedi bir kişi hariç ?
yesim434 dediki: Heyyy sarkiyi biliyordum sözlerini farkli okumak harika birsey tesekkürler AybüKe bayagi olmus acilali benim gibi kac kisi görmedi acaba Genişletmek için tıklayın... Sen de dahi kimse görmedi bir kişi hariç ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Arl 2020 #6 AybüKe dediki: Sen de dahi kimse görmedi bir kişi hariç ? Genişletmek için tıklayın... Mümkün oldugu kadar butun konulari takip ediyorum ama illakide gözümden kacan oluyordur
AybüKe dediki: Sen de dahi kimse görmedi bir kişi hariç ? Genişletmek için tıklayın... Mümkün oldugu kadar butun konulari takip ediyorum ama illakide gözümden kacan oluyordur
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Arl 2020 #7 yesim434 dediki: Mümkün oldugu kadar butun konulari takip ediyorum ama illakide gözümden kacan oluyordur Genişletmek için tıklayın... Doğrudur canım ben de öyle ister istemez arada kaynıyor
yesim434 dediki: Mümkün oldugu kadar butun konulari takip ediyorum ama illakide gözümden kacan oluyordur Genişletmek için tıklayın... Doğrudur canım ben de öyle ister istemez arada kaynıyor
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Arl 2020 #8 Bir şarkıya bu kadar ilginç yorum! reytink rekoru kırmışmıdır
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Arl 2020 #9 KaderKatibi dediki: Bir şarkıya bu kadar ilginç yorum! reytink rekoru kırmışmıdır Genişletmek için tıklayın... Kırmaz mı ya ben okurken gül gül öldüm☺???
KaderKatibi dediki: Bir şarkıya bu kadar ilginç yorum! reytink rekoru kırmışmıdır Genişletmek için tıklayın... Kırmaz mı ya ben okurken gül gül öldüm☺???
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Arl 2020 #10 Çok tatlısın güzelsin şekerci mi baban senin Kaşın kara gözün kara kömürcü mü baban senin Bu kısmı benim yavrulara hep söylerim
Çok tatlısın güzelsin şekerci mi baban senin Kaşın kara gözün kara kömürcü mü baban senin Bu kısmı benim yavrulara hep söylerim