aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 29 Tem 2013 #1 Danbo, fotoğrafçılar tarafından fotoğraf çekimlerinde kullanılan, karton kutu. Yani karton kutudan yapılmış robottur. Karton kutudan robot nasıl yapılır, beraber görelim. Karton robot resim ve çizim örnekleri.
Danbo, fotoğrafçılar tarafından fotoğraf çekimlerinde kullanılan, karton kutu. Yani karton kutudan yapılmış robottur. Karton kutudan robot nasıl yapılır, beraber görelim. Karton robot resim ve çizim örnekleri.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ksm 2016 #5 dderya dediki: ben yapıcam bunu çok olaymış Genişletmek için tıklayın... Yapınca bizimlede paylaş..Ne olur ne olur... Belki iştaha gelir bizde yaparız
dderya dediki: ben yapıcam bunu çok olaymış Genişletmek için tıklayın... Yapınca bizimlede paylaş..Ne olur ne olur... Belki iştaha gelir bizde yaparız
dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Ksm 2016 #6 Umarim ucubeye benzemez benimki yarin yaparim muhtemelen tatil gibi su siralar
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ksm 2016 #7 dderya dediki: Umarim ucubeye benzemez benimki yarin yaparim muhtemelen tatil gibi su siralar Genişletmek için tıklayın... Sabırsızlıkla bekliyorum
dderya dediki: Umarim ucubeye benzemez benimki yarin yaparim muhtemelen tatil gibi su siralar Genişletmek için tıklayın... Sabırsızlıkla bekliyorum