K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ksm 2015 #1 çok şıksınız ,bir davete katıldınız,gece mükemmel başladı ve devam ediyor,ama sizin başınıza öyle bir şey geldiki gece rezil oldu..şimdi soruyorum,böyle bir gecede başınıza gelebilecek en kötü şey ne olabilir..
çok şıksınız ,bir davete katıldınız,gece mükemmel başladı ve devam ediyor,ama sizin başınıza öyle bir şey geldiki gece rezil oldu..şimdi soruyorum,böyle bir gecede başınıza gelebilecek en kötü şey ne olabilir..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ksm 2015 #2 pantolonumun arkasının sökülmesi olur.. rezil olduk diyebilirim ..
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 18 Ksm 2015 #3 kAşİf dediki: pantolonumun arkasının sökülmesi olur.. rezil olduk diyebilirim .. Genişletmek için tıklayın... Allah muhafaza ya çok kötü durum
kAşİf dediki: pantolonumun arkasının sökülmesi olur.. rezil olduk diyebilirim .. Genişletmek için tıklayın... Allah muhafaza ya çok kötü durum
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ksm 2015 #4 benim için öyle sen senin için olanı yaz @bivatandaş
OBir MEB Özel üye 18 Ksm 2015 #5 En kötü durumlardan biri de düşmektir. Düşünsenize o kadar davetlinin arasında pat diye düştüğünüzü ve herkesin size baktığını.
En kötü durumlardan biri de düşmektir. Düşünsenize o kadar davetlinin arasında pat diye düştüğünüzü ve herkesin size baktığını.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ksm 2015 #7 Düş dediki: Cok fazla alkol alip kusabilirim. Genişletmek için tıklayın... evet kötü bir durum hatta çok kötü..
Düş dediki: Cok fazla alkol alip kusabilirim. Genişletmek için tıklayın... evet kötü bir durum hatta çok kötü..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 23 Ksm 2015 #10 beyaz gömleğime çikolatalı pasta dökülmesi..hoşuma gitmezdi..