LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Eyl 2011 #1 Hadi kızlar biraz da dedikodu yapalım eksik kalmış burada yok gibi tamamen masumane erkekler de katılabilir herkese açık
Hadi kızlar biraz da dedikodu yapalım eksik kalmış burada yok gibi tamamen masumane erkekler de katılabilir herkese açık
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Eyl 2011 #2 Lost_Love işini yapmak yerine forumda gezinirken patrona yakalanınca ben değil Enes girmiş bakıyodum nedir ne değildir dedi
Lost_Love işini yapmak yerine forumda gezinirken patrona yakalanınca ben değil Enes girmiş bakıyodum nedir ne değildir dedi
Paradoks ... Elif ... Özel üye 15 Eyl 2011 #4 Selam baylar ve bayanlar Erkekleri sürüm sürüm süründürmenin yolaarını bilen varmı
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Eyl 2011 #5 MeRciMeK dediki: Patron yedi mi Genişletmek için tıklayın... yer mi sence yemedi tabii ama beni sever en azından
MeRciMeK dediki: Patron yedi mi Genişletmek için tıklayın... yer mi sence yemedi tabii ama beni sever en azından
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Eyl 2011 #6 Mercimek,Mercimeği fırına verirken annesine yakalanınca bir daha mutfağa girip yemek yapma hakkı kazanamadı
Mercimek,Mercimeği fırına verirken annesine yakalanınca bir daha mutfağa girip yemek yapma hakkı kazanamadı
BeReNN Alyam? Özel üye 15 Eyl 2011 #7 Ne oluyo burda ben dedikodu yapmayı hiç sevmem Ama şu dila varya dila çok aşıkmı
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Eyl 2011 #8 Bu espiriden uzak kalmıştım uzun zamandır Evet mutfağa girmeme nedenim bu arkadaşalr
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Eyl 2011 #9 Aslında ben de korkarak yazdım ama senin için çok yapılmıştır diye düşündüm Beren muhasebe fişlerini yanlış yere işleyince suçu stajyere attı
Aslında ben de korkarak yazdım ama senin için çok yapılmıştır diye düşündüm Beren muhasebe fişlerini yanlış yere işleyince suçu stajyere attı
Paradoks ... Elif ... Özel üye 15 Eyl 2011 #10 berenn dediki: Ne oluyo burda ben dedikodu yapmayı hiç sevmem Ama şu dila varya dila çok aşıkmı Genişletmek için tıklayın... ben öğrendim senin kalbinin kapısını çalanı ama sonra kaçanı Evet dila kozmiye çok çok aşık
berenn dediki: Ne oluyo burda ben dedikodu yapmayı hiç sevmem Ama şu dila varya dila çok aşıkmı Genişletmek için tıklayın... ben öğrendim senin kalbinin kapısını çalanı ama sonra kaçanı Evet dila kozmiye çok çok aşık