Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Tem 2011 #1 1- Şimdi Google Translate'i açın 2- Türkçe'den İngilizce'ye çeviri kısmına "Mahmut Tuncer" yazın. 3- Çeviriyi okuyun 4 -Gülmeniz bitince yorumlarınızı yazabilirsiniz Not: Kendi isminizi denemeyin sonuç alamazsınız
1- Şimdi Google Translate'i açın 2- Türkçe'den İngilizce'ye çeviri kısmına "Mahmut Tuncer" yazın. 3- Çeviriyi okuyun 4 -Gülmeniz bitince yorumlarınızı yazabilirsiniz Not: Kendi isminizi denemeyin sonuç alamazsınız
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 31 Tem 2011 #2 Allah hayrını versin zeynom sabah sabah nerden buldun kız bunu .
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 31 Tem 2011 #4 heheheheh bu kadar tesadüf olamaz amaa yanii jennifer lopez= mahmut tuncer birbirine sen eşittir ben şarkısını söleseler harika olur
heheheheh bu kadar tesadüf olamaz amaa yanii jennifer lopez= mahmut tuncer birbirine sen eşittir ben şarkısını söleseler harika olur
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Tem 2011 #5 nefes dediki: heheheheh bu kadar tesadüf olamaz amaa yanii jennifer lopez= mahmut tuncer birbirine sen eşittir ben şarkısını söleseler harika olur Genişletmek için tıklayın... Biri Mahmut Tuncer'e bu durumu anlatsa tepkisi ne olurdu acaba merak ettim
nefes dediki: heheheheh bu kadar tesadüf olamaz amaa yanii jennifer lopez= mahmut tuncer birbirine sen eşittir ben şarkısını söleseler harika olur Genişletmek için tıklayın... Biri Mahmut Tuncer'e bu durumu anlatsa tepkisi ne olurdu acaba merak ettim