dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Tem 2017 #2 Benim tatilden anlayışım su değildir o yzden ikisini de tercih etmem. Denizin kendisini seviyorum ama içine girip yüzemem çünkü iğreniyorum. Havuz desen zaten iğrenç ötesi. (Bana özel olmadığı müddetçe asla girmem)
Benim tatilden anlayışım su değildir o yzden ikisini de tercih etmem. Denizin kendisini seviyorum ama içine girip yüzemem çünkü iğreniyorum. Havuz desen zaten iğrenç ötesi. (Bana özel olmadığı müddetçe asla girmem)
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Ags 2022 #6 su olsunda denizmi olur havuzmu olur fark etmez yeterki su olsun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Ags 2022 #7 Deniz havuza. Çiş yapıyor. Lar saglıklı degil birde klor çok katılıyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Ags 2022 #9 yesim434 dediki: Deniz havuza. Çiş yapıyor. Lar saglıklı degil birde klor çok katılıyor Genişletmek için tıklayın... ya ama kendi villamin havuzu anladim ben bu durumda deniz hic olmazsa deniz büyük işedikleri belli olmuyor
yesim434 dediki: Deniz havuza. Çiş yapıyor. Lar saglıklı degil birde klor çok katılıyor Genişletmek için tıklayın... ya ama kendi villamin havuzu anladim ben bu durumda deniz hic olmazsa deniz büyük işedikleri belli olmuyor
-araz- EYVALLAH... V.I.P 12 Ags 2022 #10 Tatlı Cadı dediki: Tekneyle cıktıysak deniz Ama havuzda olur Genişletmek için tıklayın... zenginin hali bi başka
Tatlı Cadı dediki: Tekneyle cıktıysak deniz Ama havuzda olur Genişletmek için tıklayın... zenginin hali bi başka