cırcırböcee V.I.P V.I.P 5 Tem 2006 #1 üstteki üye bir kelime söyleyip desemki diyor alttakide derim diye cevap veriyor arkadaşlar başlıyorum desemki çok eğleniceğiz
üstteki üye bir kelime söyleyip desemki diyor alttakide derim diye cevap veriyor arkadaşlar başlıyorum desemki çok eğleniceğiz
cırcırböcee V.I.P V.I.P 5 Tem 2006 #3 desemki hayat zor bazen katı kural almak gerek derimki acım daha kahvaltı yapmadım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Tem 2006 #4 Derim ki hadi güzel bir kahvaltı yap. Açlık sinir yapar. Desem ki bana da çay koy
cırcırböcee V.I.P V.I.P 5 Tem 2006 #5 desemki çayını koydum aban poğaca al derim sana bak gene masraf yapıom
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Tem 2006 #7 derim ki zaten öle biniyetim yok (bu msjın bana olmadını biliom ama sazanlıa bayılırım ) desem ki birlikte akşam eğlenmeye gidelim
derim ki zaten öle biniyetim yok (bu msjın bana olmadını biliom ama sazanlıa bayılırım ) desem ki birlikte akşam eğlenmeye gidelim
cırcırböcee V.I.P V.I.P 5 Tem 2006 #10 desem ki sefkat sana gurban neyim olsun derim ki akşam yemeni sen yap