YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Mys 2016 #1 Birbirinden devasa köpek türleri... Bu köpekler görünüşleri itibari ile korkunç olsa da harika bağlılık duygusu ile insanların dostu. Günlük beslenmeleri ise çok yüksek rakamlara tekabül ediyor.
Birbirinden devasa köpek türleri... Bu köpekler görünüşleri itibari ile korkunç olsa da harika bağlılık duygusu ile insanların dostu. Günlük beslenmeleri ise çok yüksek rakamlara tekabül ediyor.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Mys 2016 #3 dderya dediki: Yaaaa cok tatlilar ama Genişletmek için tıklayın... Yanlarında olsan aynı şeyi söyleyebilir miydin acaba @dderya Kedi değil onlar farkındasın değil mi?
dderya dediki: Yaaaa cok tatlilar ama Genişletmek için tıklayın... Yanlarında olsan aynı şeyi söyleyebilir miydin acaba @dderya Kedi değil onlar farkındasın değil mi?
dderya kOkOşŞ V.I.P 31 Mys 2016 #4 Ama ben surekli üsüyorum ya sıcacık kucaklarım ısıtır beni ozellikle su pofidik olan cok seker pardon o beni kucaklar
Ama ben surekli üsüyorum ya sıcacık kucaklarım ısıtır beni ozellikle su pofidik olan cok seker pardon o beni kucaklar
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 1 Hzr 2016 #5 kopeklerin herbiri cok guzel.. fakat dikkatimi ceken bazi resimlerde neden kopek ve insanlar ayni pozu veriyor
kopeklerin herbiri cok guzel.. fakat dikkatimi ceken bazi resimlerde neden kopek ve insanlar ayni pozu veriyor