Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ock 2022 #1 Hükümet ,nafaka ödemek zorunda olan eşin, evlilik süresi kadar nafaka ödemesi, bu sürenin sonunda ise devlete nafaka ödeme yükümlülüğü getirilmesi formülü üzerinde duruluyor. 2. formül olarak nafakanın, evlilik süresinin yarısı kadar süre ödenmesi d
Hükümet ,nafaka ödemek zorunda olan eşin, evlilik süresi kadar nafaka ödemesi, bu sürenin sonunda ise devlete nafaka ödeme yükümlülüğü getirilmesi formülü üzerinde duruluyor. 2. formül olarak nafakanın, evlilik süresinin yarısı kadar süre ödenmesi d
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ock 2022 #2 Eşe nafaka ödeme süresi beş yılla sınırlanmalı, çocuklara ise zaten bakmak zorunda.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Ock 2022 #3 Çocukların bakımı dışında kadına ödenen parayı doğru bulmuyorum bende Erkeklerin bu konuda çok mağdur edildiğini görüyorum ve şahit oluyorum
Çocukların bakımı dışında kadına ödenen parayı doğru bulmuyorum bende Erkeklerin bu konuda çok mağdur edildiğini görüyorum ve şahit oluyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 7 Ock 2022 #4 Hic bir fikrim yok ayrılan kadınlar ödeyecek olan eş düşünsün
EsRaRenGiz . Özel üye 7 Ock 2022 #5 Ortada çocuk yoksa ayrılık sebebi ne olursa olsun nafakanın bir saçmalıktan ibaret olduğu düşüncesindeyim, her iki taraf için de.
Ortada çocuk yoksa ayrılık sebebi ne olursa olsun nafakanın bir saçmalıktan ibaret olduğu düşüncesindeyim, her iki taraf için de.
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 7 Ock 2022 #6 nafakaya güvenip evlilik yapanlar var,aile yapısı bozuk kuruluyor daha en baştan, bunun önüne geçecek bir sistem çok daha verimli olacaktır
nafakaya güvenip evlilik yapanlar var,aile yapısı bozuk kuruluyor daha en baştan, bunun önüne geçecek bir sistem çok daha verimli olacaktır
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 7 Ock 2022 #7 EsRaRenGiz dediki: Ortada çocuk yoksa ayrılık sebebi ne olursa olsun nafakanın bir saçmalıktan ibaret olduğu düşüncesindeyim, her iki taraf için de. Genişletmek için tıklayın... ayni fikirdeyim kadininda eli ayagi var gitsin calissin kazansin evli iken kadinlar esit diyorlar ayrilinca kadinlara nafaka
EsRaRenGiz dediki: Ortada çocuk yoksa ayrılık sebebi ne olursa olsun nafakanın bir saçmalıktan ibaret olduğu düşüncesindeyim, her iki taraf için de. Genişletmek için tıklayın... ayni fikirdeyim kadininda eli ayagi var gitsin calissin kazansin evli iken kadinlar esit diyorlar ayrilinca kadinlara nafaka