KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Arl 2012 #1 Hemen belirteyim ki bu tarz bir konuyu ilk kez ekliyorum Hemen konuya geçiyorum... Son dönemde dirsekleri yamalı kazak ve çeket modelleri tekrar yoğun şekilde görünmeye başladı. İste bunlar örnekler...
Hemen belirteyim ki bu tarz bir konuyu ilk kez ekliyorum Hemen konuya geçiyorum... Son dönemde dirsekleri yamalı kazak ve çeket modelleri tekrar yoğun şekilde görünmeye başladı. İste bunlar örnekler...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 31 Arl 2012 #2 Seneler önce vardı ama genelde erkek ceketlerinde .. ve hiç beğenmezdim ama bu fotolardaki örnekler daha ilginç ve güzel
Seneler önce vardı ama genelde erkek ceketlerinde .. ve hiç beğenmezdim ama bu fotolardaki örnekler daha ilginç ve güzel
cemree =)=) V.I.P 31 Arl 2012 #3 Bu moda benim hoşuma gitmedi =) Özellikle özensiz dikilenlerin bazıları dirseklere tam denk gelmiyor kıyafet sizin değilmiş gibi oluyor
Bu moda benim hoşuma gitmedi =) Özellikle özensiz dikilenlerin bazıları dirseklere tam denk gelmiyor kıyafet sizin değilmiş gibi oluyor
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Arl 2012 #4 Annem hiç sevmez böyle şeyleri sokmazda eve Siz alın ben yakarım der hep