Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Diyet ve alkol
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 1112168" data-attributes="member: 41"><p><h2>Diyetlerde şarap</h2><p>Birçok balerin, ağırlıklı olarak kırmızı renkli meyvelerle kırmızı şarap veya az miktarda sert peynirli beyaz şarap tüketerek kilo vermeyi tercih eder. Çoğu gelişmiş ülkede, öğle ve akşam yemeklerini inşa etmek üzerinde hiçbir etkisi olmayan bir kadeh iyi şarapla bitirmek gelenekseldir.</p><p></p><p>Doğal şarapların bilimsel olarak kanıtlanmış özellikleri, vücudun çalışması ve şeklini korumak için yararlıdır:</p><p></p><ul> <li data-xf-list-type="ul">Karaciğerin salgılama fonksiyonunu artıran, sindirim sürecini hızlandıran ve gıda işleme ürünlerinin ortadan kaldırılmasını sağlayan, kolineretik maddelerin varlığı, bağırsakta fermantasyon ve çürümeyi azaltır;</li> <li data-xf-list-type="ul">Kırmızı şarabın içerdiği Resveratrol, kandaki insülin seviyesini normalleştirebilir, bunun çoğu fazla kiloların nedenidir;</li> <li data-xf-list-type="ul">Çok sayıda faydalı iz element ve tuzun, özellikle beyaz şarapta bulunması, demirin gıdadan emiliminin artmasına katkıda bulunur. Bu, metabolik süreçleri hızlandıran ve enerji tüketimini artıran kan bileşimini geliştirir;</li> <li data-xf-list-type="ul">Doğal şarabın asitliği, sindirimi artıran sağlıklı bir midenin asitliğine benzer. Yaşla birlikte, mide suyundaki asit içeriği azalır, orta dereceli şarap kullanımı asitliğin normalleşmesine katkıda bulunur, gıdanın sindirimini iyileştirir ve ekstra kilogram şeklinde birikimini azaltır.</li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 1112168, member: 41"] [HEADING=1]Diyetlerde şarap[/HEADING] Birçok balerin, ağırlıklı olarak kırmızı renkli meyvelerle kırmızı şarap veya az miktarda sert peynirli beyaz şarap tüketerek kilo vermeyi tercih eder. Çoğu gelişmiş ülkede, öğle ve akşam yemeklerini inşa etmek üzerinde hiçbir etkisi olmayan bir kadeh iyi şarapla bitirmek gelenekseldir. Doğal şarapların bilimsel olarak kanıtlanmış özellikleri, vücudun çalışması ve şeklini korumak için yararlıdır: [LIST] [*]Karaciğerin salgılama fonksiyonunu artıran, sindirim sürecini hızlandıran ve gıda işleme ürünlerinin ortadan kaldırılmasını sağlayan, kolineretik maddelerin varlığı, bağırsakta fermantasyon ve çürümeyi azaltır; [*]Kırmızı şarabın içerdiği Resveratrol, kandaki insülin seviyesini normalleştirebilir, bunun çoğu fazla kiloların nedenidir; [*]Çok sayıda faydalı iz element ve tuzun, özellikle beyaz şarapta bulunması, demirin gıdadan emiliminin artmasına katkıda bulunur. Bu, metabolik süreçleri hızlandıran ve enerji tüketimini artıran kan bileşimini geliştirir; [*]Doğal şarabın asitliği, sindirimi artıran sağlıklı bir midenin asitliğine benzer. Yaşla birlikte, mide suyundaki asit içeriği azalır, orta dereceli şarap kullanımı asitliğin normalleşmesine katkıda bulunur, gıdanın sindirimini iyileştirir ve ekstra kilogram şeklinde birikimini azaltır. [/LIST] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Diyet ve alkol
Top
Bottom