yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Şbt 2023 #1 @SentinusNice mutlu senelere doğum günün kutlu mutlu huzur neşe getirsin sana inşallah iyiki doğdun iyiki cerezforum ailemiz desin Son düzenleme: 2 Şbt 2023
@SentinusNice mutlu senelere doğum günün kutlu mutlu huzur neşe getirsin sana inşallah iyiki doğdun iyiki cerezforum ailemiz desin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Şbt 2023 #2 Sağlıklı huzurlu mutlu yaşlara , doğum günün kutlu olsun kardeş. İyiki doğmuşsun.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Şbt 2023 #3 Yaa iyiki doğdun sent çereze anlam katanlardan birisin benim için bu yüzden devamlı mutluluğunu diliyorum sadece bugün değil Yeni yaşında Rabbim bir sürü güzellik nasip etsin inşallah Sevdiklerinle sağlıkla huzurla nice senelere
Yaa iyiki doğdun sent çereze anlam katanlardan birisin benim için bu yüzden devamlı mutluluğunu diliyorum sadece bugün değil Yeni yaşında Rabbim bir sürü güzellik nasip etsin inşallah Sevdiklerinle sağlıkla huzurla nice senelere
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Şbt 2023 #6 Henüz geç kalmış sayılmam demi, sevdiklerinle bir arada nice mutlu yılların olsun @Sentinus iyi ki doğdun.
Henüz geç kalmış sayılmam demi, sevdiklerinle bir arada nice mutlu yılların olsun @Sentinus iyi ki doğdun.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 4 Şbt 2023 #7 Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. İyi ki varsınız, hepinizi ayrı ayrı seviyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 4 Şbt 2023 #8 Nice yıllara hocam dilek tut ve üfle ( geç kaldım biraz sorry
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Şbt 2023 #9 Nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun @Sentinus iyiki dogdun iyiki varsin iyiki bizimlesin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Şbt 2023 #10 Nice yaşlara @Sentinus sağlıkla huzurla aşkla sevgiyle yaşa.