yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ekm 2023 #1 Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun @CeSuRbEy
Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun @CeSuRbEy
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 31 Ekm 2023 #2 @CeSuRbEy Doğum günün kutlu olsun
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 6 Ksm 2023 #4 Çağlayağmur dediki: Sağlıklı yaşlara. Doğum günün kutlu olsun @CeSuRbEy Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkürler ediyorum sağol, geç gördüm hakkını helal et... Ama geç gördüğüm için mutlu oldum)))
Çağlayağmur dediki: Sağlıklı yaşlara. Doğum günün kutlu olsun @CeSuRbEy Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkürler ediyorum sağol, geç gördüm hakkını helal et... Ama geç gördüğüm için mutlu oldum)))
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 6 Ksm 2023 #5 yesim434 dediki: Ek dosyayı görüntüle 94992Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun @CeSuRbEy Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ediyorum çok mutlu oldum varol emi..
yesim434 dediki: Ek dosyayı görüntüle 94992Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun @CeSuRbEy Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ediyorum çok mutlu oldum varol emi..
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 6 Ksm 2023 #6 yilmaz27 dediki: @CeSuRbEy Doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler ediyorum çokkk sağol..
yilmaz27 dediki: @CeSuRbEy Doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler ediyorum çokkk sağol..
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 6 Ksm 2023 #7 Doğum günüm 26 Ekim di...)) fırsat bulamadım girmek için, bu gece kutlama mesajlarını görünce gerçekten çok mutlu oldum, iyiki varsınız
Doğum günüm 26 Ekim di...)) fırsat bulamadım girmek için, bu gece kutlama mesajlarını görünce gerçekten çok mutlu oldum, iyiki varsınız
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Ksm 2023 #8 CeSuRbEy dediki: Doğum günüm 26 Ekim di...)) fırsat bulamadım girmek için, bu gece kutlama mesajlarını görünce gerçekten çok mutlu oldum, iyiki varsınız Genişletmek için tıklayın... Ben gördüm aslinda ama cep telefondan birde saat farkı olunca böyle bir durum. Çıkıyor. Ortaya Eve gidince gece yaza bildim anca
CeSuRbEy dediki: Doğum günüm 26 Ekim di...)) fırsat bulamadım girmek için, bu gece kutlama mesajlarını görünce gerçekten çok mutlu oldum, iyiki varsınız Genişletmek için tıklayın... Ben gördüm aslinda ama cep telefondan birde saat farkı olunca böyle bir durum. Çıkıyor. Ortaya Eve gidince gece yaza bildim anca
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ksm 2023 #10 Nice mutlu yıllar dilerim, doğum günün kutlu olsun @CeSuRbEy