yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Arl 2020 #1 nazenin Yeni yaşında tüm acı ve korkularını geçmişte bırakmanı, geleceğe umut ve kendine güvenle bakmanı dilerim. İyi ki doğdun, iyi ki tanımışım seni. nazenin Son düzenleme: 23 Arl 2020
nazenin Yeni yaşında tüm acı ve korkularını geçmişte bırakmanı, geleceğe umut ve kendine güvenle bakmanı dilerim. İyi ki doğdun, iyi ki tanımışım seni. nazenin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Arl 2020 #2 Nice yaşlar diliyorum mikroskobik canlı. Her şey düşlediğinden daha güzel olsun yaşamında iyi ki doğdun iyi ki varsın. Yeni yaşında ve sonraki tüm yaşlarında koooskocaman mutluluklar ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum
Nice yaşlar diliyorum mikroskobik canlı. Her şey düşlediğinden daha güzel olsun yaşamında iyi ki doğdun iyi ki varsın. Yeni yaşında ve sonraki tüm yaşlarında koooskocaman mutluluklar ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Arl 2020 #3 yesim434 dediki: nazenin Yeni yaşında tüm acı ve korkularını geçmişte bırakmanı, geleceğe umut ve kendine güvenle bakmanı dilerim. İyi ki doğdun, iyi ki tanımışım seni Genişletmek için tıklayın... Ablacığım teşekkür ederim bende seni tanımaktan çok memnunum ?
yesim434 dediki: nazenin Yeni yaşında tüm acı ve korkularını geçmişte bırakmanı, geleceğe umut ve kendine güvenle bakmanı dilerim. İyi ki doğdun, iyi ki tanımışım seni Genişletmek için tıklayın... Ablacığım teşekkür ederim bende seni tanımaktan çok memnunum ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Arl 2020 #4 YoRuMSuZ dediki: Nice yaşlar diliyorum mikroskobik canlı. Her şey düşlediğinden daha güzel olsun yaşamında iyi ki doğdun iyi ki varsın. Yeni yaşında ve sonraki tüm yaşlarında koooskocaman mutluluklar ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum Genişletmek için tıklayın... Cookk teşekkür ederim adminim sende iyiki varsın İyiki buradayım ve iyiki sizleri tanıdım Aynı dilekleri hepimiz için diliyorum ?
YoRuMSuZ dediki: Nice yaşlar diliyorum mikroskobik canlı. Her şey düşlediğinden daha güzel olsun yaşamında iyi ki doğdun iyi ki varsın. Yeni yaşında ve sonraki tüm yaşlarında koooskocaman mutluluklar ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum Genişletmek için tıklayın... Cookk teşekkür ederim adminim sende iyiki varsın İyiki buradayım ve iyiki sizleri tanıdım Aynı dilekleri hepimiz için diliyorum ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Arl 2020 #6 yesim434 dediki: Genişletmek için tıklayın... Ablaaa şımartma benii
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Arl 2020 #7 Yeni yaşın kutlu olsun güzel bacım. Tasadan uzak huzurlu sağlıklı yaşların olsun. Şiirini adrese teslim yaptım umarım beğenirsin ?
Yeni yaşın kutlu olsun güzel bacım. Tasadan uzak huzurlu sağlıklı yaşların olsun. Şiirini adrese teslim yaptım umarım beğenirsin ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Arl 2020 #8 nice mutlu yillara nazenin dogum gunun kutlu olsun
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Arl 2020 #10 Canımmmmmmmm Sağlıklı yaşlara. Doğum günün kutlu olsun. He mutlu ol kuzuların ve eşinle. ?❤?